Σχήμα αποκτά το "Scary Stories to Tell in the Dark" του Guillermo Del Toro

H Ζοe Colletti στον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Οι λεπτομέρειες της επερχόμενης μεταφοράς των βιβλίων του Alvin Schwartz, "Scary Stories to Tell in the Dark" φαίνεται ότι σχηματίζονται ολοένα και εμφανέστερα όπως μας πληροφορεί το Collider.

H τριλογία μυθιστορημάτων γεμάτων από ιστορίες για μικρά παιδιά μπορεί αρχικά να είχε χαρακτηριστεί υπερβολικά τρομακτική από την American Library Association βρήκε όμως τον δρόμο της προς την μεγάλη οθόνη με τον Guillermo Del Toro στην ομάδα παραγωγής.

Στον απόηχο της συμμετοχής της στο σκηνοθετημένο από

τον Paul Dano "Wildlife" η Zoe Colletti θα εμφανιστεί στον πρωταγωνιστικό ρόλο της επερχόμενης ταινίας της CBS Films. Στο παρελθόν έχουμε απολαύσει την ηθοποιό στην αναβίωση του Annie και την τηλεοπτική σειρά "Rubicon", ενώ σύντομα θα τη δούμε στο "Skin" στο πλευρό των Jamie Bell, Vera Farmiga και Mike Colter.

H Colletti θα υποδυθεί την Stella Michaels ένα νεαρό κορίτσι που βασανίζεται από την εξαφάνιση της μητέρας της κατά τη διάρκεια της νύχτας του Halloween. Υποψιάζεται ότι ο πατέρας της γνωρίζει πολλά περισσότερα από όσα της λέει. Χρόνια μετά, η Stella και οι φίλοι της βλέπουν μια φάρσα να παίρνει ανατριχιαστική τροπή. Είναι όμως εξαιτίας τους ή πρόκειται για ένα φάντασμα που χρησιμοποιεί της φρικιαστικές της ιστορίες για να κυνηγήσει τους εφήβους που ερευνούν την εξαφάνιση παιδιών;

Ο Νορβηγός κινηματογραφιστής André Øvredal θα αναλάβει τη σκηνοθεσία της ταινίας με τον Del Toro να αναλαμβάνει χρέη παραγωγού στο πλευρό των Sean Daniel, Elizabeth Grave και J. Miles Dale. Ο Del Toro επίσης συμμετείχε στη συγγραφή του σεναρίου μαζί με τους Kevin Hageman, Dan Hageman, Patrick Melton και Marcus Dunstan.

To σενάριο θα περιλαμβάνει εμβληματικές σκηνές από το "Scary Stories 3: More Tales του Chill Your Bones" συμπεριλαμβανομένου του ανθρώπινου σκιάχτρου του "Harold", του κοριτσιού με τις αράχνες που ξεπηδούν από το πρόσωπό της του "The Red Spot".

Ο Del Toro φαίνεται να ήθελε καιρό να υλοποιήσει την ταινία. Τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν την ερχόμενη εβδομάδα στο Toronto. Οι ιστορίες του Schwartz δημοσιεύτηκαν για πρώτη φορά ως συλλογή το 1984 και έχουν συνολικά πουλήσει πάνω από 7 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως.

Θα δικαιώσει άραγε το τελικό αποτέλεσμα τις προσδοκίες; Πείτε μας τις προβλέψεις σας στα σχόλια.

IGN Greece Ο 10 πιο ακριβοπληρωμένοι ηθοποιοί για το 2018 "Πάτωσε" η νέα ταινία του Kevin Spacey με έσοδα μόλις $618 Green Book - Official Trailer

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα