Αναχωρεί το Σάββατο η Εθνική Νεανίδων

Η αποστολή της Εθνικής ομάδας αποτελείται από δεκατρείς αθλήτριες οι οποίες είναι εξής: Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη, Ελευθερία Φουντωτού, Αναστασία Λούδη, Ειρήνη Νίνου, Ελένη Κανετίδου, Βασιλική Δούλη, Ιουλία-Άννα Κοντονή, Εμμανουέλα Αρχοντάκη, Αγγελική Γιαννακέα, Μαργαρίτα Μπιτσάκου, Παναγιώτα Νίνου, Ευφροσύνη Κατσίμπρη και Αθηνά-Δήμητρα Γιαννοπούλου.

Η Εθνική μας ομάδα βρίσκεται στο Β' Γκρουπ, μαζί με Ουζμπεκιστάν, Αυστραλία και Βραζιλία.

Το πρόγραμμα

Δευτέρα (27/8)
10.40 Ελλάδα - Βραζιλία

Τρίτη
(28/8)
09.20 Ουζμπεκιστάν - Ελλάδα

Τετάρτη (29/8)
19.40 Ελλάδα - Αυστραλία

Ο προπονητής της ομάδας Κώστας Δήμου μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας τόνισε:

"Έχουμε δουλέψει αρκετά με την ομάδα και είμαστε έτοιμοι. Η φετινή χρονιά είναι δύσκολη, λόγω και του ότι η Ελλάδα έλαβε μέρος σε δύο μεγάλες διοργανώσεις με παρόμοιες ηλικιακές ομάδες, ενώ οι παίκτριες δεν έχουν κάνει πολλές προπονήσεις όλες μαζί και δεν γνωρίζουμε πλήρως τις δυνατότητές μας.

Οι προσδοκίες είναι μεγάλες και θέλουμε να παρουσιαστούμε αντάξιοι αυτών. Πέραν της Αυστραλίας, δεν έχουμε δει τις υπόλοιπες ομάδες από κοντά, όμως πρώτος στόχος παραμένει η οκτάδα και μετά ένα πολύ δύσκολο χιαστί".

Όσον αφορά στο γεγονός ότι οι Εθνικές μας ομάδες διαπρέπουν τα δύο τελευταία χρόνια στις μεγάλες διοργανώσεις και το κατά πόσο αυτό θα αποτελέσει κίνητρο και για τις Νεάνιδες, ο κ. Δήμου τόνισε:

"Οι πρόσφατες μεγάλες επιτυχίες είναι μια επιβράβευση για όλους μας και μια διαφήμιση για τη χώρα μας. Τα παιδιά πρέπει να συνεχίσουν τη σκληρή δουλειά και δικός μας ρόλος είναι να φέρνουμε ανάλογες επιτυχίες και να συνεχίζουμε να χτίζουμε πάνω στα ίδια θεμέλια".
Keywords
Τυχαία Θέματα