Μεσολόγγι: Ενίσχυση με τον γιο του Αντόνιο Ντέιβις

Μεσολόγγι: Ενίσχυση με τον γιο του Αντόνιο Ντέιβις basket1thanosΣάβ, 01/30/2021 - 17:18

Το Μεσολόγγι έχει αναγκαστεί να αλλάξει την μισή του ομάδα μέσα στην σεζόν καθώς οι παίκτες του, ένας-ένας βρίσκουν καλύτερα συμβόλαια έως το τέλος της σεζόν. Πρόσφατο παράδειγμα ο Ρίτσαρντ Αμάρντι, ο οποίος άφησε τεράστιο κενό στην γραμμή των ψηλών της επαρχιακής ομάδας.

Οι άνθρωποι του Μεσολογγίου και ο Ντίνος Καλαμπάκος κατέληξαν στον αντικαταστάτη του ο οποίος δεν είναι άλλος από τον γιο του Αντόνιο Ντέιβις!

Ο Αντόνιο Ντέιβις

Τζούνιορ λοιπόν αποκτήθηκε με σκοπό να δώσει λύσεις στην frontline, και αν κρίνουμε από την καριέρα του πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού και πατέρα του, έχει πράγματα να... δώσει.

Σημαντικό να αναφερθεί είναι το γεγονός ότι ο Καλαμπάκος είχε υπάρξει συμπαίκτης με τον πατέρα του νεοαποκτηθέντα Αμερικανού ψηλού.

Η ανακοίνωση της ομάδας του Ντίνου Καλαμπάκου:

«Καλωσορίζουμε στην πόλη μας τον Antonio Davis Jr. Ο Αμερικανός forward έχει ύψος 206cm και είναι γεννημένος στις 15 Μαρτίου 1995.

Απόφοιτος του UCF, αγωνίστηκε στη G-League με τους Delaware Blue Coats (2018-19) και τους Stockton Kings (2019-20). Έχει αγωνισθεί στο Κόσοβο με την Z Mobile Prishtina και φέτος ξεκίνησε στην Σουηδική BC LF Lulea, με την οποία σε 14 παιχνίδια είχε κατά μέσο όρο 11.5 πόντους και 5.9 ριμπάουντ.

Welcome A.J.!»

ΕΛΛΑΔΑ - Basket League - ΜΠΑΣΚΕΤ Χαρίλαος Τρικούπης - Μπάσκετ Off Off Off Off ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΛΛΑΔΑ Την απόκτηση του Αντόνιο Ντέιβις Τζούνιορ ανακοίνωσε το Μεσολόγγι, προκειμένου να ενισχυθεί η frontline των νεοφώτιστων στην δύσκολη «μάχη» της παραμονής στην Basket League. Article publish on Σάβ, 01/30/2021 - 17:18 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα