Νόριτς - Μίντλεσμπρο 0-0: Με Γιαννούλη έμεινε κορυφή (hls)

Νόριτς - Μίντλεσμπρο 0-0: Με Γιαννούλη έμεινε κορυφή (hls)sdimolitΣάβ, 01/30/2021 - 16:59

Η Νόριτς έμεινε στη λευκή ισοπαλία με τη Μίντλεσμπρο παίζοντας για 25 λεπτά για παίκτη λιγότερο. Ντεμπούτο για τα ''καναρίνια'' έκανε ο Δημήτρης Γιαννούλης. Ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ φόρεσε για πρώτη φορά την φανέλα της Νόριτς βγάζοντας ολόκληρο τον αγώνα. Ντεμπούτο για τη Μπόρο ο Γιανίκ Μπολάσι που αγωνίστηκε μετά από ένα χρόνο, αλλαγή έπαιξε ο Τσούμπα Άκπομ.

Η Νόριτς καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο

είχε δύο καλές στιγμές με τον Βράντσιτς χωρίς ωστόσο να απειληθεί ο Μπετινέλι. Ανέβηκε η Μίντλεσμπρο στο δεύτερο ημίχρονο, προσπάθησε περισσότερο από τους γηπεδούχους, ειδικά από την ώρα που αποβλήθηκε ο Μπουέντια με δεύτερη κίτρινη κάρτα (67ο λεπτό), για μαρκάρισμα στον Σάβιλ. Η Νόριτς κράτησε μέχρι το τέλος το βαθμό και παρέμεινε στη 1η θέση και τους 54 βαθμούς, στην 7η θέση η Μίντλεσμπρο που κυνηγάει τα μπαράζ.

 

 

ΑΓΓΛΙΑ - Championship - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Norwich- Ποδόσφαιρο Middlesborough - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Norwich City ΑΓΓΛΙΑ Νόριτς - Μίντλεσμπρο: 0-0 (hls) Submitted by antoniamath11 on Σάβ, 01/30/2021 - 17:10 http://novasports-forthnet.secure.footprint.net/HL_NORWICH-MIDDESBROUGH_30-1-21… ΑΓΓΛΙΑ - Championship - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Off Off Off ΑΓΓΛΙΑ Τα καλύτερα στιγμιότυπα από την αναμέτρηση Νόριτς - Μίντλεσμπρο, στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής για την Championship. ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Norwich City Norwich- Ποδόσφαιρο On Off On Demand Video publish on Πέμ, 01/01/1970 - 02:33 Η Νόριτς έμεινε στη λευκή ισοπαλία με τη Μίντλεσμπρο παίζοντας για 25 λεπτά για παίκτη λιγότερο. Ντεμπούτο για τα ''καναρίνια'' έκανε ο Δημήτρης Γιαννούλης. Article publish on Σάβ, 01/30/2021 - 16:59 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα