Euroleague: MVP της εβδομάδας ο Γουάιλερ-Μπαμπ (vid)

Euroleague: MVP της εβδομάδας ο Γουάιλερ-Μπαμπ (vid)basket1thanosΣάβ, 01/30/2021 - 15:22

Ακόμη μία «διαβολοβδομάδα» στην Euroleague ολοκληρώθηκε (22η και 23η αγωνιστική). Μεγάλη πρωταγωνίστρια της η Μπάγερν Μονάχου, που κατάφερε να πάρει δύο εκτός έδρας νίκες στην Ρωσία υποτάσσοντας

αρχικά την Χίμκι και μετά την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Η Διοργανώτρια Αρχή λοιπόν έδωσε το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη της εβδομάδας στον Νικ Γουάιλερ-Μπαμπ, ο οποίος ήταν πραγματικά εκπληκτικός κόντρα στην Χίμκι αλλά στο ματς με την ΤΣΣΚΑ όχι και τόσο.

Συγκεκριμένα ο Αμερικανός αθλητής του Τρινκιέρι, σε βάρος της Χίμκι (26/01) σκόραρε 25 πόντους (4/6 τρίποντα), είχε 8 ριμπάουντ, μοίρασε 5 ασίστ και έκανε 2 κλεψίματα. Αριθμοί που του έδωσαν 38 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης.

Βέβαια στην Megasport Arena δεν έδωσε συνέχεια στις καλές εμφανίσεις. Χθες το βράδυ (29/01) είχε 1 πόντο, 3 ριμπάουντ και 2 ασίστ σε 26 λεπτά συμμετοχής.

Την δουλειά όμως την έκανε για να πάρει το MVP...

Δείτε το αφιερωματικό βίντεο της Euroleague για τον Νικ Γουάιλερ-Μπαμπ:

ΔΙΕΘΝΕΙΣ - Euroleague - ΜΠΑΣΚΕΤ Bayern Munich - Μπάσκετ Off Off Off Off ΜΠΑΣΚΕΤ Bayern Munich ΔΙΕΘΝΕΙΣ Μπορεί κόντρα στην ΤΣΣΚΑ να μην ήταν καλός, όμως η εμφάνιση του στο παιχνίδι με την Χίμκι και το γεγονός ότι η Μπάγερν Μονάχου έφυγε από την Ρωσία με δύο «διπλά» στις αποσκευές της, χάρισαν στον Νικ Γουάιλερ-Μπαμπ το βραβείο του MVP της εβδομάδας. Article publish on Σάβ, 01/30/2021 - 15:22 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα