ΑΕΛ-Βόλος: 0-0 Όρθια με Μπάγιτς (vids)

ΑΕΛ-Βόλος: 0-0 Όρθια με Μπάγιτς (vids)alambosΣάβ, 01/30/2021 - 16:53

ΑΕΛ και Βόλος σε ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι έμειναν στο 0-0, με την ΑΕΛ να παραμένει χωρίς νίκη στο Αλκαζάρ και τον Βόλο να παραμένει αναποτελεσματικός μολονότι καλύτερος από τον αντίπαλο για ένα ακόμα παιχνίδι. Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα του Άνχελ Λόπεθ κυριάρχησε αλλά δε σκόραρε, ενώ στο δεύτερο που ισορρόπησε η ΑΕΛ

είχε και πάλι την μεγαλύτερη ευκαιρία στο ματς με τετ α τετ του Δουβίκα στο 85', ο οποίος νικήθηκε από τον Μπάγιτς.

Η ομάδα του Φέστα βελτιώθηκε με τις αλλαγές στο δεύτερο ημίχρονο, είχε και τον αέρα με το μέρος της και έγινε απειλητική για πρώτη φορά, χάνοντας τη μεγαλύτερη της ευκαιρία με φάουλ του Ακούνια στο 60' που έδιωξε ο Κλέιμαν. Το 0-0 σημάδεψε τις προσπάθειες των δύο ομάδων με τον Βόλο μάλλον να είναι η πιο απογοητευμένη από τις δύο ομάδες. 

Έτσι ξεκίνησαν 

Ο Τζιανλούκα Φέστα που επέστρεψε στην ΑΕΛ για να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά ξεκίνησε την  ομάδα του με τους Μπάγιτς, Τσόσιτς, Ζίζιτς, Μιχαήλ, Μπέρτος, Μιλοσάβλιεβιτς, Νικολιά, Κολομπίνο, Πινακά, Ακούνια και Ντουρμισάι. 

Από την άλλη ο Άνχελ Λόπεθ είχε στο αρχικό σχήμα τους Κλέιμαν, Τέκιο, Μήτογλου, Γκρίλο, Φεράρι, Τσοκάνη, Ριένστρα, Ρενάτο, Μαρτίνες, Μπαρτόλο και Δουβίκα. 

Καλύτερος αλλά αναποτελεσματικός ο Βόλος στο πρώτο

Στο πρώτο ημίχρονο ο Βόλος ήταν καλύτερος από την ΑΕΛ και έδειξε διάθεση να επιτεθεί. Το έκανε αυτό και από τα δεξιά, αλλά κυρίως από τα αριστερά με τον ποιοτικό Φεράρι ν δημιουργεί συνεχώς κινδύνους. Η διαρκής αυτή πίεση απέναντι στην ομάδα του Φέστα που έπαιζε με το βάρος της τελευταίας θέσης της βαθμολογίας απέφερε και αρκετές στατικές φάσεις (κόρνερ και φάουλ) που δημιούργησαν κινδύνους στην εστία του Μπάγιτς.

Ο τερματοφύλακας της ΑΕΛ ήταν αυτός που κράτησε το μηδέν στην πιο σπουδαία ευκαιρία στο 27ο λεπτό, όταν από σέντρα από αριστερά, ο Ζίζιτς έβαλε την προβολή με τη μπάλα αν παίρνει πορεία προς την εστία και τον Μπάγιτς να βγάζει με υπερένταση σε κόρνερ.

Η επέμβαση του Μπάγιτς

http://novasports-forthnet.secure.footprint.net/26_VOLOS_30121.mp4187815130/01/2021 15:37ΑΕΛ-Βόλος: Παραλίγο αυτογκόλ με Ζίζιτς (27')


Ένα λεπτό νωρίτερα ο Ρενάτο είχε ένα άστοχο σουτ υπό πολύ καλές προϋποθέσεις. Η ΑΕΛ είχε να επιδείξει δύο τελικές του Ντουρμισάι που ήταν όμως μακριά από τον στόχο. 

Λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου ο Βόλος απείλησε ξανά. Ήταν μια φάση στο 42' που δημιουργήθηκε και πάλι απο αριστερά, με τον Μαρτίνεθ να γυρίζει τη μπάλα στην περιοχή και τον Μπαρτόλο να εκτελεί σε πρώτο χρόνο, αλλά τον Μπάγιτς καλά τοποθετημένο να μπλοκάρει.

Πιο ισορροπημένο το δεύτερο μέρος, αλλά ο Μπάγιτς πρωταγωνίστησε στη μεγαλύτερη φάση του αγώνα

Με τον Φέστα να κάνει τρεις αλλαγές στην ανάπαυλα (Ο Μπεν Χαντίρα βοήθησε αρκετά) και με τον αέρα στο πλευρό της, η ΑΕΛ βγήκε μπροστά στο δεύτερο μέρος και στο 48' είχε την καλύτερη της φάση με σουτ του Μπεν Χαντίρα άουτ, ενώ λίγα λεπτά μετά η κεφαλιά του Ζίζιτς έφυγε εκτός. Ο πιο χαμηλός ρυθμός φαίνεται πως βόλευε τους γηπεδούχους οι οποίοι είχαν κι άλλη ευκαιρία στο 60'.

Ήταν ο Ουρουγουανός Ακούνια, ο οποίος εκτέλεσε έξυπνα ένα φάουλ έξω από την περιοχή για να δει τον Κλέιμαν με υπερένταση να το βγάζει στην αριστερή του γωνιά.

Το φάουλ του Ακούνια

http://novasports-forthnet.secure.footprint.net/60_AEL_30121.mp4187817130/01/2021 16:27ΑΕΛ-Βόλος: Η αυτοθυσία του Κλέιμαν κράτησε το μηδέν (60')


Η συνέχεια του αγώνα εξελίχθηκε σε πολύ χαμηλό τέμπο, με δυνατές μονομαχίες, διαμαρτυρίες εκατέρωθεν και αρκετές διακοπές στο ματς. 

Στο 85' όμως ήρθε η μεγαλύτερη ευκαιρία του αγώνα, όταν ο Δουβίκας βγήκε μόνος απέναντι από τον Μπάγιτς, πλάσαρε αλλά ο τερματοφύλακας της ΑΕΛ έκανε την επέμβαση της αναμέτρησης για να κρατήσει το μηδέν σε ένα πολύ κρίσιμο σημείο της αναμέτρησης. Αυτή ήταν και η τελευταία (και πιο) αξιόλογη φάση του αγώνα που ανέδειξε σε MVP της αναμέτρησης τον τερματοφύλακα της ΑΕΛ.

Το τετ α τετ Μπάγιτς-Δουβίκα

http://novasports-forthnet.secure.footprint.net/84_VOLOS_31121.mp4187818530/01/2021 16:56ΑΕΛ-Βόλος: Το χαμένο τετ α τετ του Δουβίκα (85')

Στάδιο Αλκαζάρ
ΑΕΛ-Βόλος
Διαιτητής: Διαμαντόπουλος

Γκολ: -
Κίτρινες:Μιχαήλ, Χουσίνο, Ζίζιτς, Μπεν Χαντίρα/ Φεράρι

Συνθέσεις 

ΑΕΛ (Φέστα): Μπάγιτς, Τσόσιτς (46' Καρανίκας), Ζίζιτς, Μιχαήλ (46' Χουσίνο), Μπέρτος, Μιλοσάβλιεβιτς, Νικολιάς, Κολομπίνο, Πινακάς (46' Μπεν Χαντίρα), Ακούνια (84' Τρούγιτς), Ντουρμισάι (63' Μουκάντζο). 

Βόλος (Λόπεθ): Κλέιμαν, Τέκιο, Μήτογλου, Γκρίλο, Φεράρι, Τσοκάνης, Ριένστρα, Ρενάτο (58' Ρενάτο), Μαρτίνες, Μπαρτόλο, Δουβίκας. 

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΛ - Ποδόσφαιρο Βόλος - Ποδόσφαιρο Off Off alambos Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΛ ΕΛΛΑΔΑ Η ΑΕΛ δεν "έσπασε" το ρόδι στο Αλκαζάρ, απέναντι σε έναν καλύτερο Βόλο που παρέμεινε αναποτελεσματικός για ένα ακόμα παιχνίδι κυρίως ελέω Μπάγιτς. Article publish on Σάβ, 01/30/2021 - 16:53 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα