Μεγαλώνει το cast του "The Boys" για τον δεύτερο κύκλο

Πίσω στον χρόνο.

Ο Goran Visnjic και η Claudia Doumit εισέρχονται στο cast της δεύτερης σεζόν του "The Boys".

Το Deadline αναφέρει πως ο showrunner της σειράς, Eric Kripke, έφερε τους δύο ηθοποιούς από το "Timeless", την ακυρωμένη sci-fi περιπέτειά του που προβαλλόταν στο NBC την περίοδο 2016-2018, στην σειρά "The Boys".

Σύμφωνα με το μέσο, ο Visnjic θα αναλάβει τον ρόλο του Alistair Adana, ενός χαρισματικού κι αινιγματικού ηγέτη μιας μυστηριώδους εκκλησίας, ενώ η Doumit θα

υποδυθεί την Victoria Neuman, μια νέα και επιτυχημένη γερουσιαστή.

Αυτά τα δύο νέα πρόσωπα θα βρεθούν στο πλάι των Karl Urban, Jack Quaid, Chace Crawford και Elisabeth Shue, ενώ στο cast νέα προσθήκη αποτελεί και η Aya Cash, που θα υποδυθεί μια νέα υπερήρωα ονόματι Stormfront, μια χαρακτήρας σαν τον Thor, αλλά με ρατσιστικές διαθέσεις.

Ο Kripke είχε παλαιότερα μοιραστεί τα σχέδιά του να μεγαλώσει τα αναπάντεχα cameo την πρώτης σεζόν, κάνοντας νύξεις για μεγαλύτερους ρόλους για τους Giancarlo Esposito και Seth Rogen. Ο Esposito να σημειώσουμε πως αναμένεται να επαναλάβει τον ρόλο του ως Stan Edgar, επικεφαλής της Vought International, ενώ ο Seth Rogen θα υποδυθεί έναν χαρακτήρα που θα παριστάνει τον "Agent Coulson" της ομάδας.

Για όσους δεν γνωρίζουν το "The Boys" του Amazon πρόκειται για μια σκοτεινή τηλεοπτική σειρά, βασισμένη στο ομώνυμο graphic novel και διαδραματίζεται σε έναν κόσμο όπου οι υπερήρωες έχουν αποθρασυνθεί κι έχουν πλέον απερίσκεπτη συμπεριφορά, ενδεχομένως θέτοντας σε κίνδυνο ανυποψίαστους συμπολίτες και τον κόσμο εν γένει.

Μάθετε τα πάντα για τις νέες σειρές της σεζόν 2019-20 στον απόλυτο τηλεοπτικό οδηγό μας.

Η Στελίνα, Editor-in-Chief του Entertainment, χάνεται σε μικρές και μεγάλες οθόνες, αλλά μπορείτε να την βρείτε σε Facebook και Twitter.

IGN Greece Νέο, τρελό trailer αποκτά το "The Boys" Amazon's The Boys: Red Band Teaser Trailer

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα