Crisis on Infinite Earths Crossover: Επιστρέφει ο Jonah Hex

Ένα από τα μεγαλύτερα crossover που έχουμε δει.

Οι ήρωες του Arrowverse απέκτησαν έναν ακόμα σύμμαχο στη μάχη τους ενάντια στον Anti-Monitor. Ο Jonah Hex θα επιστρέψει για το crossover "Crisis on Infinite Earths" τον Δεκέμβριο.

Τα νέα έρχονται από το Entertainment Weekly, που αναφέρει πως ο Johnathon Schaech θα υποδυθεί ξανά τον ίδιο ήρωα για το crossover.

Είναι άγνωστο πόσο σημαντικός θα είναι ο ρόλος του Schaech και

σε πόσα επεισόδια θα τον δούμε. Μας δίνεται όμως μια ιδέα για το μέγεθος του crossover, που δεν φέρνει κοντά ήρωες μόνο από άλλους κόσμους, αλλά και άλλες χρονικές στιγμές.

Αυτή θα είναι η τέταρτη φορά με τον Schaech ως Hex στο Arrowverse. Προηγουμένως τον είδαμε σε διάφορα επεισόδια του "Legends of Tomorrow", με πιο πρόσφατο το φινάλε της τρίτης σεζόν.

Το "Crisis on Infinite Earths" πρωτοπαρουσιάστηκε μέσω των DC Comics από τον συγγραφέα Marv Wolfman και τον σχεδιαστή George Pérez. Έτρεξε για 12 τεύχη, από τον Μάρτιο του 1985 έως τον Απρίλιο του 1986. Κατά τη διάρκεια του Crisis, "ο Monitor επιστρατεύει 15 ήρωες από διάφορους κόσμους για να πολεμήσουν ενάντια στον Anti-Monitor. Στόχος του είναι η συμπίεση των πολλών συμπάντων σε ένα και η συγκέντρωση αρκετά μεγάλης δύναμης για την κατάρριψη του Anti-Monitor. Αν και ο Monitor πεθαίνει, το σχέδιό του εν τέλει πετυχαίνει. Οι διάφοροι κόσμοι της DC είναι πλέον ένας και οι ήρωες των Earth-1, Earth-2, Earth-4, Earth-S και Earth-X πλέον συνυπάρχουν".

Το crossover αναμένεται να ξεκινήσει στις 8 Δεκεμβρίου και να ολοκληρωθεί στις 14 Ιανουαρίου και τα γεγονότα του θα επηρεάσουν τις σεζόν των "Supergirl", "Batwoman", "The Flash", "Arrow" και "DC's Legends of Tomorrow", καθώς ο παραγωγός του crossover, Marc Guggenheim, είπε ότι πολλά παράλληλα σύμπαντα θα καταστραφούν. Μέσα σε αυτό μάθαμε ότι θα δούμε δύο Supermen, αυτόν του Brandon Routh της ταινίας "Superman Returns" (2006) και του Tyler Hoechlin της σειράς "Supergirl", όπως επίσης και τον Kevin Conroy, τη φωνή του Bruce Wayne στο "Batman: The Animated Series".

Μάθετε τα πάντα για τις νέες σειρές της σεζόν 2019-20 στον απόλυτο τηλεοπτικό οδηγό μας.

Η Γεράκου Γιώτα είναι director του IGN Greece και μπορείτε να την βρείτε στο Facebook ή στο Instagram να σπαμμάρει βιβλία.

IGN Greece Ανακοινώθηκαν οι πρεμιέρες για Arrow και Supernatural Νέες και παλιές σειρές για το καλοκαίρι του CW Σουπερηρωικές (και όχι μόνο) ανανεώσεις έκανε το CW

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα