Η Hayley Atwell μπλέκει σε Επικίνδυνες Αποστολές

Mission: Accepted.

H Haley Atwell, που υποδύθηκε την Peggy Carter στο Κινηματογραφικό Σύμπαν της Marvel, προστέθηκε στο cast της επερχόμενης, έβδομης, ταινίας "Mission: Impossible"

Η συμμετοχή της αποκαλύφθηκε από τον σκηνοθέτη των "Mission: Impossible - Rogue Nation" και "Mission: Impossible - Fallout", Christopher McQuarrie, στο Instagram, με μια φωτογραφία της Atwell και

το σχόλιο "@wellhaley σε περίπτωση που αποδεχθείς..." (ατάκα από την ανάθεση αποστολών στις ταινίες)

Η Atwell απάντησε στο δικό της Instagram λέγοντας "@christophermcquarrie Mission: Accepted. Αν και δεν είμαι απ' αυτούς που ακολουθούν εντολές..."

Την Atwell θα δούμε στο πλάι στον Ethan Hunt του Tom Cruise για τουλάχιστον μία από τις δυο ανακοινωμένες ταινίες του franchise, οι οποίες θα γυριστούν με τον McQuarrie να σκηνοθετεί. Οι ταινίες θα κυκλοφορήσουν το καλοκαίρι του 2021 και 2022, αντίστοιχα.

Το "Mission: Impossible - Fallout" έκανε την καλύτερη πρεμιέρα της σειράς με $153,5 εκατομμύρια και $791 εκατομμύρια συνολικά παγκοσμίως. Στο review μας για την ταινία είχαμε γράψει ότι "Το Fallout δεν είναι απλά μια τίμια συνέχεια στο franchise, αλλά και μια από τις καλύτερες ταινίες δράσης της χρονιάς."

Την Atwell θα δούμε ξανά αυτόν τον μήνα στο "Criminal" του Netflix κι αργότερα στην σειρά κινουμένων σχεδίων "What If...?" του Disney+, ξανά ως Peggy Carter.

Η Γεράκου Γιώτα είναι director του IGN Greece και μπορείτε να την βρείτε στο Facebook ή στο Instagram να σπαμμάρει βιβλία.

IGN Greece Η έξοδος του Spider-Man από το MCU δεν εξέπληξε τους Russo Sony: "Κλειστή η πόρτα" για τον Spider-Man στο MCU Κινηματογραφικός Οδηγός Σεπτεμβρίου - Εσείς ποιες θα δείτε;

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα