Star Wars: Ο Kylo Ren αντιμετωπίζει τους δαίμονές του στον Dagobah

Θείος και ανιψιός έχουν περισσότερα κοινά απ' όσα νομίζουν.

Το μεγαλύτερο μέρος της περιόδου μεταξύ των "Return of the Jedi" και "The Force Awakens" είναι άγνωστο, αλλά σιγά σιγά η Lucasfilm με την Marvel Comics αρχίζουν να μας δίνουν στοιχεία γεμίζοντάς την. Στο νέο "Star Wars: Age of Resistance" είδαμε πληροφορίες για το παρελθόν διαφόρων ηρώων και στο τεύχος του Snoke, οι fans βλέπουν τους Snoke και Kylo Ren να επισκέπτονται τον Dagobah.

To StarWars.com

είχε ένα νέο preview του τεύχους από τους Tom Taylor (DCeased) και Leonard Kirk (Fantastic Four), με την ιστορία του να διαδραματίζεται λίγο πριν το "The Force Awakens". Ο Snoke οδηγεί τον μαθητή του στον Dagobah ως μέρος της εκπαίδευσής του στην Σκοτεινή Πλευρά. Ο Snoke προκαλεί συναισθηματικά τον Ben Solo λέγοντάς του όταν είχε στο πλάι του τον Luke Skywalker, το First Order θα είχε ήδη καταλάβει τον γαλαξία.

Μετά τον οδηγεί στην ίδια σπηλιά που ο Luke στο "The Empire Strikes Back" αντιμετώπισε τους δικούς του φόβους. Ο Kylo εκεί έρχεται αντιμέτωπος με τον θείο και πρώτο δάσκαλό του.

Art by Leonard Kirk. (Image Credit: Lucasfilm/Marvel Comics)

Πέρα από αυτήν τη σελίδα δεν έχουμε άλλες πληροφορίες για το πού καταλήγει η ιστορία και τι θα αποκαλύψει για το παρελθόν του Snoke, αλλά μας δίνει μια καλή ιδέα για την ψυχική κατάσταση του Kylo Ren μετά την προδοσία του και τι τον βασανίζει.

Το "Star Wars: Age of Resistance - Supreme Leader Snoke #1" κυκλοφορεί στις 11 Σεπτεμβρίου.

Η Γεράκου Γιώτα είναι director του IGN Greece και μπορείτε να την βρείτε στο Facebook ή στο Instagram να σπαμμάρει βιβλία.

IGN Greece Νέο κόμικ He-Man από την DC Κυκλοφόρησε το Μπλε Κομήτης #9 Στα ελληνικά το graphic novel Stranger Things: Η Άλλη Πλευρά

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα