Η σκηνοθέτης της Wonder Woman οδεύει προς Netflix

Κάνοντας το λάσο ευρύτερο.

Η σκηνοθέτης (και συνσεναριογράφος) του επερχόμενου "Wonder Woman 1984", αλλά και της πρώτης ταινίας "Wonder Woman", υπέγραψε πολυετή τηλεοπτική συμφωνία με το Netflix.

Υπό το νέο τριετές συμβόλαιο, η Jenkins σύμφωνα με πληροφορίες θα έχει έναν ενεργό ρόλο στη δημιουργία, ανάπτυξη και παραγωγή τηλεοπτικών σειρών, αποκλειστικών της streaming υπηρεσίας, όπως αναφέρει και το The Hollywood

Reporter. Σύμφωνα με πηγές, η πρόσφατη υπογεγραμμένη συμφωνία κοστολογείται στα 10 εκατομμύρια.

"Είμαστε ενθουσιασμένοι που υποδεχόμαστε την Patty Jenkins στο Netflix", είπε σε δήλωσή της η Channing Dungey, αντιπρόεδρος πρωτότυπων σειρών του Netflix. "Η πρωτοποριακή της δουλειά ωθεί τα όρια και λέει με σιγουριά ιστορίες που αφήνουν ένα αξέχαστο σημάδι. Ανυπομονούμε να προωθήσουμε τις πολλές ιδέες της και να βοηθήσουμε να ζωντανέψουν."

"Είμαι τόσο ενθουσιασμένη που θα ξεκινήσω ένα φοβερό ταξίδι στη δημιουργία ενός νέου κόσμου τηλεόρασης, μαζί με μια εταιρεία και μια ομάδα ανθρώπων που θαυμάζω, όπως ο Ted, η Cindy, η Channing, ο Peter και η ομάδα του Netflix" είπε η σκηνοθέτης σε ξεχωριστή δήλωση.

Να σημειώσουμε πως η εν λόγω συμφωνία έρχεται σε λιγότερο από έναν μήνα μετά τη πρόσληψη των showrunner του "Game of Thrones", David Benioff και D.B. Weiss, το πολυετές συμβόλαιο των οποίων με το Netflix κοστολογείται στα 200 εκατομμύρια δολάρια.

Όσο για την Jenkins, πριν καταπιαστεί με την περίφημη υπερηρωίδα της DC και δώσει το 2017 την πρώτη σόλο ταινίας της Wonder Woman, είχε γίνει ευρέως γνωστή από το βραβευμένο με Όσκαρ βιογραφικό δράμα, "Monster" με πρωταγωνίστρια την Charlize Theron. Όσο για τη μικρή οθόνη, είχε πρόσφατα σκηνοθετήσει τελέσει ως εκτελεστικός παραγωγός στη μίνι σειρά "I Am the Night" του TNT, όπως και επεισόδια στις σειρές "The Killing", "Arrested Development" και "Entourage". Τώρα, η σκηνοθέτης κινηματογράφου και τηλεόρασης βρίσκεται στα στάδια μετά-παραγωγής (post-production) για το sequel "Wonder Woman 1984", το οποίο έχει οριστεί για κυκλοφορία τον Ιούνιο του 2020.

Μάθετε τα πάντα για τις νέες σειρές της σεζόν 2019-20 στον απόλυτο τηλεοπτικό οδηγό μας.

Η Στελίνα, Editor-in-Chief του Entertainment, χάνεται σε μικρές και μεγάλες οθόνες, αλλά μπορείτε να την βρείτε σε Facebook και Twitter.

IGN Greece[Updated] Οδηγός: Οι υποτιτλισμένες και μεταγλωττισμένες σειρές στο ελληνικό NetflixO Ryan Murphy αποκαλύπτει περισσότερα projects του με το NetflixΈρχονται στο Netflix Ελλάδας | Σεπτέμβριος 2019

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα