Μεγάλη ανανέωση βλέπει το "South Park"

Γύρω στα 330 επεισόδια θα αποκτήσει η σειρά.

Λίγες μέρες πριν την πρεμιέρα της 23ης σεζόν "South Park", οι δημιουργοί της ενήλικης σειράς κινουμένων σχεδίων, Trey Parker και Matt Stone, και το Comedy Central έκλεισαν συμφωνία και ανανέωσαν την σειρά για τρεις ακόμα σεζόν.

Σύμφωνα με το Deadline, οι τρεις νέες σεζόν θα φέρουν από 10 επεισόδια η κάθε μία με το σύνολό τους να ανέρχεται στα 327 επεισόδια με την λήξη της 26ης σεζόν. Η σειρά έχει κερδίσει πέντε βραβεία Emmy, ενώ η ταινία "South Park: Bigger, Longer & Uncut" (1999)

ήταν υποψήφια για Όσκαρ. Περιστρέφεται γύρω από τέσσερα αγόρια, τους Stan Marsh, Kyle Broflovski, Eric Cartman και Kenny McCormick, και εξιστορεί τις περιπέτειές τους στην ομότιτλη πόλη όπου ζουν.

"Όπως φαίνεται οι προσπάθειές μας να ακυρώσουμε την σειρά, απέτυχαν", είπαν οι Parker και Stone σε δήλωσή τους. "Ευτυχώς, αγαπάμε το Comedy Central και το συνεργείο και ανυπομονούμε να έχουμε νέες ευκαιρίες ακύρωσης μέσα στα επόμενα χρόνια".

Οι Parker και Stone έχουν γράψει και σκηνοθετήσει κάθε επεισόδιο από το 1997 και θα συνεχίσουν να το κάνουν για τις επόμενες σεζόν. Μαζί με τους Anne Garefino και Frank C. Agnone II είναι εκτελεστικοί παραγωγοί, ενώ οι Eric Stough, Adrien Beard, Bruce Howell και Vernon Chatman βρίσκονται στην παραγωγή. Ο Chris Brion είναι ο καλλιτεχνικός διευθυντής της σειράς.

Η επερχόμενη 23η σεζόν θα κάνει πρεμιέρα στις 25 Σεπτεμβρίου και θα φέρει το 300ο επεισόδιο της σειράς.

Η Κωνσταντίνα είναι αρθρογράφος του IGN Greece και μπορείτε να την βρείτε στον κόσμο της, αλλά και στο Instagram.

IGN Greece Οι δημιουργοί του South Park μιλάνε για την αποστασοιοποιήση τους από την σάτυρα της πολιτικής σκηνής του Trump Ο Φεβρουάριος φέρνει Southpark Funko Pop φιγούρες South Park: Κυκλοφορούν trailer και φωτογραφίες για την 20η σεζόν

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα