Άντεξε στην κούραση και νίκησε ξανά ο Περβολαράκης

Ο Μιχάλης Περβολαράκης αγωνίστηκε για τέταρτη σερί ημέρα στο Τατόι και χάρισε ακόμη μια μεγάλη νίκη στην Εθνική μας ομάδα, δίνοντας της προβάδισμα για την κατάκτηση της 3ης θέσης…

Photo: Studio Kominis

Το μεγάλο βήμα για την εδραίωση της Ελλάδας στην 3η θέση της διοργάνωσης έκανε ο Μιχάλης Περβολαράκης, που κέρδισε τον Ρόμπερτ Στρόμπαχς στα δυο σετ και έκανε το 1-0

στο tie με τη Λετονία.

Ο 23χρονος Έλληνας τενίστας, επικράτησε μετά από μιάμιση ώρα αγώνα με 6-4, 6-4 και ολοκλήρωσε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις υποχρεώσεις του στο φετινό Davis Cup, έχοντας 3/4 νίκες στα μονά.

Αν και αγωνίστηκε για τρεις ώρες την Παρασκευή κι έφυγε εξουθενωμένος από το court, μάζεψε τις δυνάμεις του και κατάφερε να κλείσει τον αγώνα χωρίς να μπει σε μεγάλες περιπέτειες, αν και παραλίγο στο δεύτερο σετ να καταρρεύσει.

Ο Μιχάλης έκανε τρία μπρέικ στο εναρκτήριο κομμάτι της αναμέτρησης και παρότι είδε τον 19χρονο Λετονό να του “σπάει” δυο φορές το σερβίς, το κατέκτησε εντυπωσιακά με 6-4 και έκανε το 1-0.

Στο δεύτερο σετ, προηγήθηκε με 2-0, όμως έπαθε “μπλακ-άουτ” και βρέθηκε να κυνηγάει το σκορ, με τον Στρόμπαχς να επιστρέφει και να περνάει μπροστά με 2-4. Παρ’ όλα αυτά, ο Μιχάλης έδειξε πως έχει τεράστια ψυχική δύναμη για ακόμη μια φορά και μπόρεσε να τελειώσει την υπόθεση νίκη με straight sets.

Κερδίζοντας τέσσερα σερί γκέιμς, ολοκλήρωσε τον αγώνα με πολύ όμορφο τρόπο, κάνοντας δυο σερί άσους. Έτσι ακριβώς, είχε “κλείσει” και το πρώτο σετ.

“Η ενέργεια του κόσμου είναι απίστευτη και με βοήθησε καθ’ όλη τη διάρκεια των αγώνων. Στις στιγμές που ήμουν κάτω ψυχολογικά, βρήκα τις λύσεις χάρις εσάς, τους προπονητές μου και τους συμπαίκτες μου. Σας ευχαριστώ όλους”, τόνισε στις δηλώσεις του μετά το ματς, αναφερόμενος στο ελληνικό κοινό που βρέθηκε στις εξέδρες του Tatoi Club.

DAVIS CUP WORLD GROUP III

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Άντεξε στην κούραση και νίκησε ξανά ο Περβολαράκης appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα