Call of Duty: Modern Warfare: H Beta κάνει νύξεις για Lootboxes

Τι ωραία.

Η beta του Call of Duty: Modern Warfare beta είναι τώρα διαθέσιμη, αλλά οι παίκτες μπορεί να έχουν ήδη ανακαλύψει μερικά από τα σχέδια της Activision και της, για το post-launch περιεχόμενο.

Στο After Action Report για το Call of Duty: Modern Warfare, οι παίκτες βρήκαν έναν χώρο για το After Action Report με τη λέξη "Lootbox"

γραμμένη πάνω σε αυτό. Ούτε η Activision ούτε η Infinity Ward συζήτησαν προηγουμένως σχετικά με lootboxes για το Call of Duty: Modern Warfare, οπότε ήταν δύσκολο για ορισμένους παίκτες να βλέπουν την φράση να εμφανίζεται τυχαία στη beta.

Αυτή η διαδικασία δεν είναι άγνωστη στο franchise, ιδιαίτερα με το Call Of Duty: Black Ops 4. Ο εν λόγω τίτλος, έβαζε τους παίκτες να προσπαθούν σκληρά και αργά για να μπορέσουν να έχουν πρόσβαση στα lootboxes, ενώ ορισμένα cosmetics φαίνεται να ήταν κλειδωμένα πίσω από "τείχη χρημάτων".

Η Activision δεν είναι άγνωστη με τη διαδικασία προσθήκης loot boxes σε παιχνίδια, μετά την κυκλοφορία τους, όπως στο Crash Team Racing. Τα lootboxes ήρθαν μέσω ενός update, αφού πήραμε στα χέρια μας το παιχνίδι, οπότε είναι ασφαλές να υποθέσουμε ότι το ίδιο μπορεί να συμβεί και το Call of Duty: Modern Warfare.

Το IGN επικοινώνησε με την Activision, για μια δήλωση πάνω στο θέμα, αλλά δεν έχει λάβει απάντηση.

Μέχρι τότε όμως, μπορείτε να δείτε τη νέα πολιτική που ακολουθούν ορισμένες εταιρείες για τα loot boxes, το Need For Speed, που θα αποφύγει αυτή τη διαδικασία και τη συζήτηση πάνω στα lootboxes του Battlefront 2.

H Μαριάντζελα (Angelgraph) είναι News Overlord στο Gaming Dep του IGN Greece. Όταν δεν γράφει ή δεν ασχολείται με τα social media του IGN, μπορείτε να τη βρείτε στο Facebook και το Twitter. Keep Gaming Buddies!

IGN Greece Developers του Call of Duty: Modern Warfare απαντούν στα παράπονα για το Mini-Map Ξεδιπλώθηκε ο δρόμος προς την κυκλοφορία του Call of Duty: Modern Warfare 14 λεπτά Gunfight PC Gameplay - Call of Duty: Modern Warfare - Gamescom 2019

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα