Η 2K αναγνωρίζει τα προβλήματα του split-screen στο Borderlands 3

Ελπίζουμε να λυθούν σύντομα.

Όπως και τα περισσότερα παιχνίδια αυτές τις μέρες, το Borderlands 3 αντιμετωπίζει τα δικά του προβλήματα, μετά την κυκλοφορία. Ένα από τα πιο εμφανή προβλήματα στο PlayStation 4, όταν δύο παίκτες παίζουν σε split-screen και κάποιος ανοίγει το μενού για να αλλάξει το gear ή τις ικανότητές τους. Αφού πολλοί παίκτες ανέφεραν αυτό το ζήτημα και το IGN το επιβεβαίωσε με τη δική

του δοκιμή, ένας αντιπρόσωπος της 2K μας επιβεβαίωσε ότι η Gearbox γνωρίζει το θέμα και προσπαθεί να το επιλύσει. Ακολουθεί η πλήρης δήλωση.

"Γνωρίζουμε ότι σε μερικές περιπτώσεις κατά τη διάρκεια του split-screen couch co-op, οι παίκτες μπορεί να αντιμετωπίσουν lag ενώ βρίσκονται στη μάχη, και ένας από τους παίκτες πηγαίνει στο ECHOdevice και προσπαθεί να πλοηγηθεί τα skill trees και τα μενού. Ενώ θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε για να βελτιστοποιήσουμε την εμπειρία του Borderlands 3, θα συμβουλεύαμε τους παίκτες με split-screen να προετοιμαστούν για τη μάχη από πριν και να μην καθυστερούν τον συμπαίκτη του."

Αυτό είναι μια πολύ καλή συμβουλή, είτε έχετε lag είτε όχι. Αλλά θα παρακολουθούμε αυτό και άλλα ζητήματα του Borderlands 3, για να δούμε αν επιλύονται εγκαίρως.

Πριν φύγετε, διαβάστε το preview μας για το παιχνίδι και πώς η σειρά έχει ανοίξει πολλούς δρόμους στο gaming.

H Μαριάντζελα (Angelgraph) είναι News Overlord στο Gaming Dep του IGN Greece. Όταν δεν γράφει ή δεν ασχολείται με τα social media του IGN, μπορείτε να τη βρείτε στο Facebook και το Twitter. Keep Gaming Buddies!

IGN Greece Gamescom 2019: Borderlands 3 Proving Grounds Preview Borderlands 3: Πρώτο υλικό από το co-op 4 παικτών - IGN First Το Borderlands 3 δεν θα υποστηρίζει pre-load

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα