Το Super Smash Bros. Ultimate δεν θα φέρει χαρακτήρες εκτός βιντεοπαιχνιδιών

Λογική εξέλιξη.

O δημιουργός και διευθυντής του Super Smash Bros. Ultimate, Masahiro Sakurai, αποκάλυψε με δήλωσή του πως η σειρά θα συνεχίσει να περιλαμβάνει χαρακτήρες από βιντεοπαιχνίδια, παρά τις προσπάθειες των φαν να τους πείσουν να φέρουν τους Goku και Iron Man.

Οι δηλώσεις έγιναν στο Tokyo Game Show, όπου ο Sakurai

ανέβηκε στη σκηνή για να αποδεχθεί ένα βραβείο για το Super Smash Bros. Ultimate. Τα λόγια του δημοσιεύθηκαν στο Twitter, από τον χρήστη naruki, μεταφράστηκαν από τον PushDustin και επιβεβαιώθηκαν από το IGN Japan.

"Με ρωτάνε τόσες πολλές φορές. 'Που είναι ο πολυαγαπημένος μου Iron Man ή ο Goku;' Ωστόσο, όλοι οι ήρωες του Smash θα προέρχονται από παιχνίδια."

Από την κυκλοφορία του, το παιχνίδι έχει δεχθεί πολλούς νέους DLC χαρακτήρες. Τελευταία είδαμε τους Banjo και Kazooie και τους ήρωες από το Dragon Quest. Μην ξεχνάτε επίσης, ότι θα δούμε και τον Terry Bogard του Fatal Furry.

Βέβαια, φαίνεται ότι ο Sakurai δεν θα πάει πέρα από τους third-party τίτλους του Switch και τα παιχνίδια που βασίζονται σε anime, κόμικ και ταινίες δεν προβλέπονται.

https://t.co/CxEw9II4gq 日本ゲーム大賞2019 年間作品部門 大賞 #スマブラSP 桜井政博さん「あくまで手前個人の話で大変申し訳ないんですけれども言わせていただくと大乱闘スマッシュブラザーズをSwitchで作るというのは故・岩田社長…岩田さんが私に投げたさいごのミッションだったりするんですね」 pic.twitter.com/LW6QzNzg6H

— naruki (@naetoru60) September 12, 2019 Ο Sakurai τόνισε επίσης ότι εργάζεται σκληρά στους DLC χαρακτήρες, καθώς το Super Smash Bros. Ultimate ήταν η τελευταία δουλειά που του δόθηκε από τον αποθανόντα Satoru Iwata, τον πολυαγαπημένο πρόεδρο της Nintendo.

"Λυπάμαι που ανέφερα αυτή την προσωπική ιστορία σε μια τέτοια στιγμή ... αλλά η δημιουργία του Smash Bros στο Switch ήταν η τελευταία αποστολή που μου έδωσε ο αείμνηστος Satoru Iwata", δήλωσε ο Sakurai. "Τα έχω δώσει όλα για το παιχνίδι, και με περισσότερα DLC θα συνεχίσω να εργάζομαι σκληρά."

H Μαριάντζελα (Angelgraph) είναι News Overlord στο Gaming Dep του IGN Greece. Όταν δεν γράφει ή δεν ασχολείται με τα social media του IGN, μπορείτε να τη βρείτε στο Facebook και το Twitter. Keep Gaming Buddies!

IGN Greece Banjo-Kazooie: Το Character DLC διαθέσιμο στο Super Smash Bros. Ultimate Οι δημιουργοί του Smash Bros. ωθούν τους παίκτες στο Xbox για το Banjo-Kazooie Νέος DLC χαρακτήρας επιβεβαιώθηκε για το Super Smash Bros. Ultimate

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα