Η Liv Tyler θα πρωταγωνιστήσει στο "9-1-1: Lone Star"

Από το LOTR στο Fox.

H γνωστή μέσα από την τριλογία ταινιών "Lord of the Rings", Liv Tyler, υπέγραψε για να πρωταγωνιστήσει την επερχόμενη σειρά του Fox, "9-1-1: Lone Star".

Σύμφωνα με το Deadline, η ηθοποιός θα ενσαρκώσει την Michelle Blake, την Αρχηγό στον πυροσβεστικό σταθμό που παρουσιάζει η ιστορία. Έξυπνη, μερικές φορές το "κακό κορίτσι", η Michelle έχει μια κρυφή εμμονή: να μάθει τι συνέβη στην αδερφή της

που εξαφανίστηκε πριν δύο χρόνια. Θα έρθει συχνά αντιμέτωπη με τον πυροσβέστη Owen (Rob Lowe), ο οποίος έχει μετακομίσει πρόσφατα στο Όστιν του Τέξας με τον γιο του για μια νέα αρχή.

Δημιουργοί και εκτελεστικοί παραγωγοί είναι οι Ryan Murphy, Brad Falchuk και Tim Minear. Ο Lowe είναι και αυτός εκτελεστικός παραγωγός. Πρόκειται για το spinoff της άλλης σειράς του καναλιού "9-1-1".

Η Tyler έχει εμφανιστεί στην μικρή οθόνη στα "The Leftovers" του ΗΒΟ, "Gunpowder" του BBC και αναμένουμε να την δούμε στο "Harlots" του Hulu, όπως επίσης και στην ταινία "Ad Astra" πλάι στον Brad Pitt.

Το "9-1-1: Lone Star" θα κάνει πρεμιέρα στις 19 Ιανουαρίου 2020, ενώ η 3η σεζόν του "9-1-1" θα έρθει στις 23 Σεπτεμβρίου.

Ρίξτε μια ματιά στο trailer της ερχόμενης σεζόν και μην ξεχάσετε δείτε τον οδηγό μας για τις νέες σειρές που θα έρθουν την τηλεοπτική σεζόν 2019-2020.

Η Κωνσταντίνα είναι αρθρογράφος του IGN Greece και μπορείτε να την βρείτε στον κόσμο της, αλλά και στο Instagram.

IGN Greece Game of Thrones Cast's Reaction to Reading the Final Script To νέο βιβλίο του Stephen King κατευθύνεται στη μικρή οθόνη Ο τηλεοπτικός "Έτερος Εγώ" κατευθύνεται στο Star Channel

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα