Με στόχο το θετικό αποτέλεσμα κόντρα στην Κόμλο

Στην Ουγγαρία βρίσκεται η ομάδα χαντμπολ του Ολυμπιακού/Ομιλος Ξυνή όπου αύριο Παρασκευή στις 20.30 ώρα Ελλάδος θα αντιμετωπίσει την Κόμλο στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για τον 2ο γύρο του ΕHF Cup ανδρών.

Οι πρωταθλητές Ελλάδος στη δεύτερη παρουσία τους σε Ευρωπαϊκή διοργάνωση στοχεύουν στο θετικό αποτέλεσμα, που θα τους δώσει αβαντάζ πρόκρισης ενόψει της ρεβάνς στου Ρέντη.

Μπορεί
πέρσι στην παρθενική τους συμμετοχή στην ίδια διοργάνωση να αποκλείστηκαν στον 1ο γύρο, φέτος όμως επιστρέφουν σαφώς πιο έτοιμοι και με φιλοδοξίες, που δεν εξαντλούνται στην αποκόμιση εμπειριών. Αυτό βεβαίως, δεν τους καθιστά φαβορί αφού απέναντι τους έχουν έναν αντίπαλο, ο οποίος που αν κι επιστρέφει στην Ευρώπη μετά από δέκα χρόνια, προέρχεται από ένα από τα ισχυρότερα πρωταθλήματα χάντμπολ στον κόσμο και από μία χώρα με μεγάλη παράδοση στο άθλημα.

Η Κόμλο εξασφάλισε το ευρωπαϊκό εισιτήριο τερματίζοντας 5η στο ουγγρικό πρωτάθλημα, ενώ στην ίδια θέση βρίσκεται και φέτος μετά από πέντε αγωνιστικές.

«Για να βελτιωνόμαστε ως ομάδα πρέπει να παίζουμε τέτοια δυνατά ευρωπαϊκά παιχνίδια και μόνο για αυτό το λόγο θέλουμε να προχωρήσουμε όσο το δυνατό περισσότερο στην Ευρώπη και να φανούμε ανταγωνιστικοί. Καταρχάς η έδρα της αντιπάλου μας είναι δυνατή και με κόσμο και πάντα παρουσιάζεται ισχυρή και στο ουγγρικό πρωτάθλημα. Γνωρίζουμε πολλά στοιχεία για αυτή την ομάδα. Πηγαίνουμε διαβασμένοι και θέλουμε να αντέξουμε στην πίεση που θα ασκήσει ο αντίπαλος» δηλώσε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Ζαραβίνας, ενόψει της αναμέτρησης στην Ουγγαρία.

Η ρεβάνς θα γίνει την Κυριακή 14/10 στις 17:00 στο κλειστό «Μελίνα Μερκούρη» του Ρέντη.
Keywords
Τυχαία Θέματα