Γκουαρντιόλα: «Έπρεπε να τελειώσουμε το ματς»

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα υπογράμμισε πως η Μάντσεστερ Σίτι θα έπρεπε να έχει τελειώσει το ματς με την Τότεναμ στο δεύτερο ημίχρονο και να μη χρειάζονταν να ρισκάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης. Ο Καταλανός τεχνικός στάθηκε και στον κακό αγωνιστικό χώρο του «Ουέμπλεϊ».

Αρχικά, ο Γκουαρντιόλα τόνισε: «Παίξαμε κόντρα σε μια ομάδα η οποία διαθέτει ποδοσφαιριστές, όπως ο Σισοκό, ο Κέιν, ο Ντάιερ και ο Ντεμπελέ, με τρομερά φυσικά προσόντα. Παίξαμε, όμως και σε έναν πολύ κακό αγωνιστικό χώρο.
Χάσαμε αρκετές ευκαιρίες και τους αφήσαμε να τρέξουν».

Στη συνέχεια, ο Καταλανός τεχνικός συμπλήρωσε: «Καταφέραμε να διαχειριστούμε αρκετά καλά τον δύσκολο αγωνιστικό χώρο ειδικά στα πρώτα 15 -20 λεπτά. Στο δεύτερο ημίχρονο έπρεπε να τελειώσουμε το ματς, όμως αυτό είναι το πρόβλημά μας. Στις μεγάλες διοργανώσεις όπως το Champions league πρέπει να είμαστε πιο αποτελεσματικοί γιατί αργά ή γρήγορα θα έχουμε πρόβλημα».

Παράλληλα, ο Γκουαρντιόλα μίλησε και για τον αγωνιστικό χώρο του «Ουέμπλεϊ»: «Κάναμε πολλά λάθη εξαιτίας της κατάστασης του γηπέδου. Είναι μια ερώτηση που πρέπει να γίνει στην Premier League και την Τότεναμ. Ελπίζουμε να μπορέσει να λυθεί το πρόβλημα».

Τέλος, ο τεχνικός των «πολιτών» υπογράμμισε: «Πήραμε τη νίκη κάτω από δύσκολες συνθήκες. Είναι δύσκολο να παίξεις ποδόσφαιρο εδώ και γι’ αυτό κάναμε λάθη, τα οποία δεν έπρεπε να έχουν γίνει».
Keywords
Τυχαία Θέματα