Με Λάρσον για Ατρόμητο

Ο Ντάνιελ Λάρσον δήλωσε παρών στη σημερινή (12/4) προπόνηση του Άρη. Ο Σουηδός μεσοεπιθετικός ξεπέρασε την ίωση που τον κράτησε χθες εκτός αγωνιστικής δράσης, οπότε ο Σάββας Παντελίδης τον υπολογίζει κανονικά για το κυριακάτικο (14/4) παιχνίδι με τον Ατρόμητο, στο "Κλεάνθης Βικελίδης". Μάλιστα, τον υπολογίζει και για τη βασική ενδεκάδα.

Εκτός από τον Λάρσον, οι άλλοι δέκα, που, όπως όλα δείχνουν, ο Έλληνας τεχνικός των "κίτρινων" έχει κατά νου για το
ερχόμενο παιχνίδι είναι ο Κουέστα, για τη θέση νούμερο "1", οι Βέλεθ και Ρόουζ για το κέντρο της άμυνας, οι Βαλεριάνος και Τζανακάκης για τις θέσεις των οπισθοφυλάκων, οι Ματίγια και Σιώπης για τις θέσεις των αμυντικών μέσων, οι Γκαρσία και Φετφατζίδης για τη μεσοεπιθετική γραμμή και ο Ντιγκινί για την κορυφή της επίθεσης.

Βεβαίως, μέχρι τον αγώνα μεσολαβεί μία προπόνηση, οπότε κάποια πράγματα ενδέχεται να αλλάξουν, σε ό,τι αφορά στο σκεπτικό του Παντελίδη. Αυτό είναι κάτι που θα φανεί καλύτερα στην αυριανή προπόνηση, που θα γίνει το απόγευμα στο Κλεάνθης Βικελίδης. Να σημειωθεί ότι από τη σημερινή προπόνηση του Άρη απουσίαζαν οι Γιουνές και Μαρτίνες, οι οποίοι ταλαιπωρούνται από ίωση.
Keywords
Τυχαία Θέματα