Game of Thrones: Οι Τοποθεσίες του 2ου κύκλου (video)

Εν αναμονή των έξι τελευταίων επεισοδίων της σειράς, "ταξιδεύουμε" στις τοποθεσίες του 2ου κύκλου!

Οι τοποθεσίες, όπου έγιναν τα γυρίσματα του Game of Thrones, αποτελούν πόλο έλξης για τους θαυμαστές του. Οι συντελεστές της σειράς προσθέτοντας στα χαρακτηριστικά του κάθε τόπου, τα απαραίτητα στοιχεία ώστε να αποκτήσει την ταυτότητα που επιθυμούσαν, δημιούργησαν έναν μαγευτικό κόσμο για τους τηλεθεατές.

Στο βίντεο που ακολουθεί, οι δημιουργοί του
GoT, D.B. Weiss και David Benioff, η σχεδιάστρια της παραγωγής, Gemma Jackson και ο παραγωγός, Frank Doelger μιλούν για τη σημασία της επιλογής σωστής τοποθεσίας και τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν, ενώ οι ηθοποιοί Peter Dinklage (Tyrion Lannister), Kit Harington (Jon Snow), John Bradley (Samwell Tarly), Maisie Williams (Arya Stark), Patrick Malahide (Balon Greyjoy), Alfie Allen (Theon Greyjoy), Nonso Anozie (Xaron Xhoan Daxos), Iain Glen (Ser Jorah Mormont) και Ben Crompton (Dolorous Edd) εξέφρασαν μεταξύ άλλων τον θαυμασμό τους για τις τοποθεσίες και τα πλατό.

Δες την πρεμιέρα του 8ου κύκλου ταυτόχρονα με την Αμερική, την Κυριακή 14/04, στις 04:00, αποκλειστικά στο Novacinema1 HD και στο Nova On Demand.
Και prime time τη Δευτέρα 15/04, στις 22:00 στο Novacinema1 HD!
Keywords
Τυχαία Θέματα