Άνοιξε... πόρτα για Γκαρσία

Η απόκτηση του Ματέο Γκαρσία από τη Λας Πάλμας αποτελεί μεγάλη πρόκληση για τους διοικούντες την ΠΑΕ Άρης. Ο Αργεντίνος μεσοεπιθετικός βοηθάει ουσιαστικά την τρέχουσα σεζόν αγωνιστικά τους "κίτρινους", κάνει τεράστιο... γκελ στην κερκίδα, ενώ είναι πολύ πιθανό να ανεβάσει κι άλλο τις ποδοσφαιρικές μετοχές του στο εγγύς μέλλον, που σημαίνει να ανεβάσει την αξία του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο
-με ό,τι αυτό συνεπάγεται.
Για περισσότερους από έναν λόγους, λοιπόν, οι διοικούντες την ΠΑΕ Άρης θέλουν να διατηρήσουν στην ομάδα τον παίκτη, γι' αυτό και ο αθλητικός διευθυντής του συλλόγου, Κωνσταντίνος Διαμαντόπουλος, έκανε το προηγούμενο τριήμερο το ταξίδι μέχρι την Ισπανία. Στις συζητήσεις που είχε εκεί με τους ανθρώπους της Λας Πάλμας (τους Ρόκο Μαϊορίνο και Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς, όπως λένε οι πληροφορίες) έβαλε στο τραπέζι την πρόταση των "κίτρινων" για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή.
Ο Άρης ανεβαίνει πάνω από το ένα εκατομμύριο ευρώ για να πάρει τα δικαιώματα του Γκαρσία, χωρίς, πάντως, να πλησιάζει καν στα έξι εκατομμύρια που είναι η ρήτρα για την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή από τη Λας Πάλμας σε οποιαδήποτε άλλη ομάδα. Άλλωστε, καμία από τις ενδιαφερόμενες ομάδες δεν συζητά ένα τέτοιο ποσό. Στη συζήτηση του Άρη με τους Ισπανούς μπαίνει και το θέμα του ποσοστού μεταπώλησης, αν κι εφόσον ο Αργεντίνος παραχωρηθεί σε άλλο σύλλογο στο μέλλον.

Σε κάθε περίπτωση, αυτή ήταν μια πρώτη συζήτηση μεταξύ των δύο πλευρών. Η ΠΑΕ Άρης άνοιξε... πόρτα στη Λας Πάλμας, που δεν βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή οικονομική κατάσταση αυτόν τον καιρό, για τη μεταγραφή του Ματέο Γκαρσία και βρίσκεται σε αναμονή εξελίξεων. Δεν αποκλείεται μέχρι το τέλος του τρέχοντα μήνα οι δύο πλευρές να συζητήσουν εκ νέου, πατώντας πλέον στη βάση που δημιουργήθηκε στην πρώτη επαφή. Θα εξαρτηθεί κι από το αν άλλες ομάδες κινηθούν για την απόκτηση του παίκτη και φυσικά από τα ποσά που αυτές θα προσφέρουν.
Keywords
Τυχαία Θέματα