Αυτό θα είναι το μπάτζετ του Παναθηναϊκού για τη νέα σεζόν!

Αν και οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού αναμένουν την τελική απόφαση του Γιάννη Αλαφούζου για το μπάτζετ που θα μπορούν να διαχειριστούν για τη νέα σεζόν, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να προχωρήσει σε μια μικρή αύξηση.

Το εφετινό μπάτζετ των Πράσινων ήταν περίπου 3.500.000 ευρώ
(το καθαρό ποσό) και ο Γιάννης Αλαφούζος αναμένεται να αυξήσει το συγκεκριμένο ποσό λίγο πάνω από τα 4.000.000 ευρώ. Η διαφορά είναι σχετικά μικρή, ενώ στο τελικό μπάτζετ θα πρέπει να υπολογιστούν και τα ποσά που θα δώσει το Τριφύλλι σε αποζημιώσεις για παίκτες οι οποίοι θα αποχωρήσουν από το σύλλογο, οι αναπροσαρμογές συμβολαίων που θα γίνουν και οι αυξήσεις που προβλέπονται στια πάγιες αποδοχές ορισμένων παικτών.

Η τελική απόφαση του Γιάννη Αλαφούζου αναμένεται να ανακοινωθεί στους Νταμπίζα και Δώνη λίγο πριν από το Πάσχα, ενώ γίνεται εύκολα αντιληπτό πως είναι ανάγκη η πώληση κάποιου παίκτη, προκειμένου να υπάρξει μεγαλύτερη άνεση στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο.

Πάντως οι Πράσινοι έχουν αποφασίσει πως θα κινηθούν σχεδόν αποκλειστικά στην αγορά των ελεύθερων παικτών, θα εξεταστούν ασφαλώς και περιπτώσεις δανεικών ποδοσφαιριστών, ενώ χρήματα - και αυτά λίγα - θα δοθούν σε ομάδες, μονάχα αν προκύψει κάτι το εξαιρετικό.
Keywords
Τυχαία Θέματα