Ματίγια: "Είμαι ευτυχισμένος..."

Το εκπληκτικό φάουλ του Ματίγια στο 89' έδωσε το προβάδισμα στον Αρη (2-1 σε εκείνο το χρονικό σημείο) πριν ακολουθήσει ένα ακόμη, πολύ όμορφο γκολ, πάλι με απευθείας εκτέλεση φάουλ από τον Μαρτίνες.
Ο Ματίγια που έχει κάνει εξαιρετικά παιχνίδια στη διάρκεια της σεζόν, ειδικά στο τελευταίο χρονικό διάστημα (επίκειται άλλωστε και η επικύρωση της ανανέωσης της συνεργασίας του με τον Αρη) στις δηλώσεις που έκανε μετά το τέλος του αγώνα με τον ΟΦΗ
δεν έκρυψε τη χαρά του.
Στην αρχή των δηλώσεών του είπε: “Παίξαμε καλά μέχρι το πρώτο γκολ, μετά μας πήρε λίγο από κάτω. Το σημαντικό ήταν η νίκη. Ηταν έντονα τα συναισθήματα. Αξίζαμε τη νίκη, είμαστε κοντά στον στόχο μας και αυτό είναι που μετράει”.
Πρόσθεσε: “Παίζαμε πολύ καλά από την αρχή. Δεχθήκαμε το γκολ και χάσαμε το πέναλτι, λίγο χάλασε ο ρυθμός μας. Όταν φτάσαμε στο ημίχρονο, μιλήσαμε και είπαμε πως μπορούμε να βάλουμε, δύο και τρία γκολ. Το βλέπαμε ότι μπορούμε να κερδίσουμε. Ο αντίπαλος δεν ήθελε να παίξει ποδόσφαιρο, ήθελε να μας χαλάσει τον ρυθμό”.
Για τα τρία γκολ και την ικανότητα που έχει με τις απευθείας εκτελέσεις φάουλ είπε: “Προφανώς είναι ένας συνδυασμός, ταλέντου και δουλειάς. Στην παρούσα φάση παίζει ρόλο η αυτοπεποίθηση που νιώθω εγώ και η ομάδα. Όλοι πιστεύουμε περισσότερο στις δυνατότητές μας”.
Για την ανανέωση που επίκειται, του συμβολαίου του είπε: “Είμαι πολύ χαρούμενος, ευτυχισμένος στην ομάδα. Είναι και η οικογένειά μου πολύ καλά εδώ. Όσον αφορά στην ομάδα, ξεπεράσαμε τις δυσκολίες, νιώθω πολύ καλύτερα, περιμένω την επόμενη χρονιά. Μου αρέσει πολύ το κλίμα στην ομάδα, είμαι ευχαριστημένος”.
Για τις δυσκολίες που πέρασε τα προηγούμενα χρόνια με τους τραυματισμούς είπε: "Ηταν δύο-τρία πολύ δύσκολα χρόνια. Το να μην μπορείς να κάνει αυτό που αγαπάς... Είμαστε ευλογημένοι που το κάνουμε. Εδώ νιώθω πολύ χαρούμενος με την ομάδα και ό,τι περιτρυγιρίζει την ομάδα, τη χώρα και η οικογένειά μου περνάει όμορφα. Άφησα τα δύσκολα πίσω μου, είμαι πιο ώριμος, πιο δυνατός να διαχειριστώ τέτοιες καταστάσεις Έφυγα πρώτη φορά από την χώρα μου, ήταν μία δύσκολη απόφαση".
Του ζητήθηκε να επιλέξει ποιο ήταν πιο όμορφο γκολ, το δικό του ή του Μαρτίνες. Χαμογελώντας είπε: “Η αλήθεια είναι ότι μοιάζουνε. Είμαι χαρούμενος για τον Νίκο. Ήμασταν μαζί στην Μούρθια. Είναι πολύ καλός μου φίλος, χάρηκα τόσο για μένα, όσο και για τον Νίκο, το είχε ανάγκη, γιατί και αυτός δεν πέρασε πολύ καλά τα τελευταία χρόνια”.
Αναφέρθηκε στη συνεργασία με τον Σιώπη: “Το σημαντικό είναι να πάει καλά η ομάδα. Είμαστε δύο παίκτες που παίζουμε στην ίδια θέση, αλλά είμαστε διαφορετικοί. Παίζουμε καλά το τελευταίο διάστημα, όλοι δίνουμε το 100%. Η ομάδα έχει πολλούς καλούς παίκτες σε αυτή τη θέση. Το σημαντικό είναι η χημεία και γι αυτό παλεύουμε όλοι, δεν έχει σημασία με ποιον παίζουμε”.
Keywords
Τυχαία Θέματα