Survivor spoiler 31/3: Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση!

Survivor spoiler 31/3. Όπως κάνουμε πάντα σε τέτοιες περιπτώσεις, ενημερώνουμε για να ξέρετε. Διαβάζετε με δική σας ευθύνη. Πρόκειται για spoiler επεισοδίου που δεν έχει παιχτεί στον αέρα. Αυτό της Κυριακής (31/3). Όταν τελειώσετε το άρθρο, πιθανότατα, θα έχει πληροφορίες για το Survivor. Κι αυτή τη φορά αναφερόμαστε στην αποχώρηση.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Κλασικά εικονογραφημένα η ένταση με τον Τόνι στην ελληνική πλευρά συνεχίζεται. Δεν έχει τελειωμό αυτή η κατάσταση. Μοιάζει να είναι όλοι

τους και μόνος του. Σε ένα βαθμό το προκαλεί και ο ίδιος. Γίνεται μια προσπάθεια από τα κορίτσια της ελληνικής ομάδας να συζητήσουν μαζί του. Νόημα, δεν φαίνεται να βγαίνει…

Στο βίντεο που ακολουθεί, φαίνεται εκτός από την κόντρα του Τόνι και ένας σοβαρός τραυματισμός Τούρκου παίκτη.

Να σας ενημερώσουμε πως η αρχική μας διαρροή σε ότι αφορά το spoiler του Survivor επιβεβαιώνεται. Σε ένα στίβο μάχης που ξεκινά από τη θάλασσα και καταλήγει σε έναν στόχο που θυμίζει μπάσκετ, η Ελλάδα κερδίζει. Παρότι σε αυτό το σημείο, με το υγρό στοιχείο, οι Τούρκοι είχαν δείξει καλύτεροι. Το πάθος φέρνει τη νίκη και το 1-1. Ωστόσο, στο… μπαράζ, η Ελλάδα χάνει την ασυλία και θα πάει εκείνη ούσα σε δύσκολη θέση στο Συμβούλιο του νησιού.

Μικρή παρένθεση πριν πάμε παρακάτω. Στο επεισόδιο της Κυριακής ανακοινώνει ο Σάκης Τανιμανίδης πως τελειώνει το Survivor Ελλάδα – Τουρκία. Συγκεκριμένα αναφέρει πως από εδώ και πέρα το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ θα είναι μικτό. Μάλιστα ανακοινώνει πως η ένωση θα γίνει την ερχόμενη Τρίτη. Ενδιαφέρουσες θα είναι οι αντιδράσεις των παικτών.

Survivor spoiler 31/3

Σε ότι αφορά τους παίκτες που θα είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση. Με ειλικρίνεια θα σας ενημερώσουμε πως η τελική τριάδα που μας δόθηκε δεν είναι 100% επιβεβαιωμένη. Με σιγουριά θα πούμε πως πρόκειται και πάλι για τριάδα ανδρών. Συνεπώς οι συνήθεις ύποπτοι Τόνι και Σπύρος ίσως μπουν και πάλι υποψήφιοι, με τον τρίτο να φαίνεται πως θα είναι ο Κυριάκος.

Δείτε το τρέιλερ

The post Survivor spoiler 31/3: Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση! appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα