Καλαϊτζίδης: "Χάσαμε υπεροπολύτιμο έδαφος"

Ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης δεν έκρυψε την απογοήτευσή του μετά την ήττα του Απόλλωνα Πόντου από τον Ηρακλή και για τη δεύτερη σερί ήττα της ομάδας του Απόλλωνα αλλά και για το γεγονός ότι δεν εκμεταλλεύτηκε τις βαθμολογικές απώλειες των άλλων ομάδων που είναι ψηλά στη βαθμολογία.
Ο τεχνικός του Απόλλωνα Πόντου, στην αρχή των δηλώσεών του είπε: «Χάσαμε άλλη μια ευκαιρία μετά τις βαθμολογικές απώλειες στον αγώνα με τον Απόλλωνα Λάρισας. Ήμασταν πολύ κάτω από τα αγωνιστικά μας στάνταρντς και αυτό συμβαίνει συνήθως
όταν παρασυρόμαστε σε ένα διεκδικούμενο ποδόσφαιρο, γιατί όπως γνωρίζετε αυτό δεν είναι μέρος μας".
Είπε ακόμη: "Με έλλειψη συγκέντρωσης μπήκαμε στον αγώνα, δώσαμε δυνατότητα στον αντίπαλο να φτάσει κοντά στην εστία μας. Πέρασε ο χρόνος, ισορροπήσαμε στον αγώνα και ενώ πλέον στο δεύτερο μέρος ήμασταν καλύτεροι μια παράλειψη έδωσε τη δυνατότητα σε έναν από τους καλύτερους παίκτες του πρωταθλήματος σε φάσεις εκτέλεσης να σημειώσει το τέρμα και να πάρει μια νίκη ο Ηρακλής".
Πρόσθεσε: "Συνεχίζουμε την προσπάθεια αλλά χάσαμε υπερπολύτιμο έδαφος για τη δεύτερη θέση. Δεν μπορώ να απομονώσω αυτον τον αγώνα και να χαρακτηρίσω την προσπάθεια της ομάδας, πρέπει να την εντάξω σε όσα προηγήθηκαν για αυτό και προτιμώ να κρατήσω τα καλά της μέχρι τώρα αγωνιστικής μας παρουσίας κι αυτό το σημερινό και της περασμένης εβδομάδας να τα κρατήσουμε σαν κακές παρενθέσεις".
Είπε ακόμη: "Δεν γνωρίζω τα άλλα αποτελέσματα, αλλά όπως κι αν είναι, για μας, χάσαμε υπερπολύτιμο έδαφος. Ίσα-ίσα, αν έχουν βαθμολογικές απώλειες όσοι διεκδικούν τη δεύτερη θέση για εμάς θα είχε μεγαλύτερη αξία η σημερινή νίκη".
Πρόσθεσε: "Δεν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την κούραση ως δικαιολογία. Και για τις δύο ομάδες υπήρχε αυτό".
Για την αλλαγή του Λουφάκη που έκανε νωρίς, στο 22’, είπε: «Πρέπει να απολογηθώ; Η ανεπάρκειά του τον έβγαλε, πειραματόζωο είναι η ομάδα; Άλλο είναι να έχουμε έναν νεαρό και να τους δίνουμε ευκαιρίες και μέσα από αυτές να ανδρωθεί και να είναι ωφέλιμος κι άλλο συμμετέχει και είναι ανεπαρκής. Τι να κάνουμε, να τον καμαρώνουμε»;
Keywords
Τυχαία Θέματα