Η Τουλούζ την πρόκριση της μέρας! (pics)

Ο ένατος γύρος του κυπέλλου Γαλλίας ξεκίνησε και για πρώτη φορά έλαβαν μέρος στο θεσμό οι 20 ομάδες απ' την κορυφαία κατηγορία του γαλλικού ποδοσφαίρου. Η δραστηριότητα των ομάδων της Ligue 1, συγκέντρωσε τα βλέμματα, στην πρώτη ημέρα της φάσης των 64, με τη συνέχεια να δίνεται αύριο και μεθαύριο (07-08/01).

Στα πέναλτι με άγχος η Μονπελιέ!

Η Μονπελιέ καρδιοχτύπησε στην έδρα της Πονταρλιέ (ομάδα πέμπτης κατηγορίας), πανηγυρίζοντας την πρόκριση
στην επόμενη φάση του κυπέλλου στη διαδικασία των πέναλτι (4-2), ενώ η κανονική διάρκεια και η παράταση είχαν λήξει 1-1. Ο Κονγκρέ άνοιξε το σκορ στο 39΄ για τη Μονπελιέ, ισοφάρισε στο 59' ο Κάρλος Μιράντα και έστειλε το ματς στην παράταση.

Μεγάλη πρόκριση για την Τουλούζ!

Η Τουλούζ πέταξε εκτός κυπέλλου τη Νις και προκρίθηκε στον επόμενο γύρο της διοργάνωσης, στο πιο δυνατό παιχνίδι του ένατου γύρου του θεσμού! Σκόρερ ο Βραζιλιάνος Σομάλια στο 51ο λεπτό, με την ομάδα του Πασκάλ Ντουπράζ να βρίσκει ένεση ψυχολογίας μετά από δύο συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα!

Somalia a marqué son 2⃣ème but de la saison avec le @ToulouseFC après celui face à Guingamp en L1.#TFCOGCN #CdF #StatTFC pic.twitter.com/pY5u46FgTG

— TFC Database (@TFCDatabase) 6 Ιανουαρίου 2018
Πέντε γκολ σε 34 λεπτά!

Το ματς μεταξύ Λε Μαν και Λιλ ήταν εντυπωσιακό με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν την πρόκριση μετά το τελικό 4-2! Τα πέντε απ' τα έξι γκολ του ματς σημειώθηκαν μέχρι το 34ο λεπτό του ματς. Η Λιλ προηγήθηκε 2-0 στο 12ο λεπτό με γκολ των Πονς και Πεπέ, η Λε Μαν ισοφάρισε μέχρι το ημίωρο με τους Σουρ και Κρεχέν. Οι φιλοξενούμενοι πήραν εκ νέου το προβάδισμα στο 34ο λεπτό με τον Τιάγκο Μαία, ολοκληρώνοντας ένα εκρηκτικό πρώτο μέρος στο ματς. Το προβάδισμα για τη Λιλ προηγήθηκε ως το τέλος, με τον Τιάγκο Μέντες να σημειώνει το τελικό 4-2 στις καθυστερήσεις του ματς. Ήταν η πρώτη νίκη σε όλες τις διοργανώσεις μετά τις 2 Δεκεμβρίου.

Αποχαιρέτησε η Ουίγ!

Η ομάδα που έκανε την πιο μακρά πορεία μέχρι στιγμής στο κύπελλο Γαλλίας, η Ουίγ, αποχαιρέτησε τον θεσμό μετά την εντός έδρας ήττα 3-0 απ' την Κονκαρνό. Μαζί με την Στιλ 1930 που αγωνίζεται αύριο (07/01) κόντρα στην Τρουά είναι οι ομάδες που ξεκίνησαν απ' την πιο χαμηλή κατηγορία (8η) του γαλλικού ποδοσφαίρου!

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Αβαγιόν - Σαμπλί 0-2
Φαμπρεγκέζ - Μπουργκ Περονάζ 1-2 (παρ.)
Αζαξιό - Γκρενόμπλ 1-2
Λε Μαν - Λιλ 2-4
Πονταρλιέ - Μονπελιέ 1-1 (2-4 πεν.)
Σαρτρ - Τουρ 1-2
Σεντ Λο Μαν - Ομπερβιγιέ 1-1 (2-2 παρ., 3-2 πεν.)
Σεντ Μαλό - Σατορού 1-2
Σίλτιγκαϊμ - Οσέρ 1-5
Τουλούζ - Νις 1-0
Ουίγ - Κονκαρνό 0-3
Keywords
Τυχαία Θέματα