«Τυφώνας» ο Ιμόμπιλε, αγχωτικές νίκες για Νάπολι, Μίλαν

Έχοντας φρέσκιες της πληγές από τον προ ημερών αποκλεισμό της στα προημιτελικά του κυπέλλου Ιταλίας (1-2 από Αταλάντα), η Νάπολι φάνηκε επηρεασμένη στο πρώτο ημίχρονο κόντρα στην Βερόνα. Είχε τις ευκαιρίες που όμως δεν μπόρεσαν να αξιοποιήσουν οι Ινσίνιε και Μέρτενς.
Στην επανάληψη ο Κουλιμπαλί έδωσε την βαθιά ανάσα σκοράροντας στο 65ο λεπτό και δύο λεπτά αργότερα αποβλήθηκε ο Πέκια με τους φιλοξενούμενους να διαμαρτύρονται για την συγκεκριμένη απόφαση.
Στο 78ο λεπτό ο Καγιεχόν έπειτα από ενέργεια του Ινσίνιε με ένα όμορφο γκολ
«τέλειωσε» την δουλειά διατηρώντας τους «παρτενοπέϊ» στην κορυφή της βαθμολογίας.
Ακόμα πιο αγχωτική η νίκη της Μίλαν με γκολ του Μπονούτσι στο 54ο λεπτό με το VAR να διχάζει ξανά για την αξιοπιστία του αφού με αυτό ακυρώθηκε ένα γκολ των γηπεδούχων πέντε λεπτά αργότερα.

Σαρωτική από το ξεκίνημα του αγώνα στην Φερράρα η Λάτσιο νίκησε τη ΣΠΑΛ με 2-5 έχοντας πετύχει τέσσερα γκολ στα πρώτα 40 λεπτά. Σε άλλο ένα ματς πάντως η άμυνά της έδειξε νευρική.
Όλα αυτά πάντως περνάνε σε 2η μοίρα αφού το πρόσωπο του αγώνα ήταν ο Ιμόμπιλε που με τα τέσσερα γκολ που σημείωσε έφτασε τα 19 περνώντας στην κορυφή των σκόρερ της Serie A, πάνω από τον Ικάρντι (18)!

Την 2η νίκη της στο πρωτάθλημα πανηγύρισε η Μπενεβέντο με μια εντυπωσιακή ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο. Η Σαμπντόρια προηγήθηκε στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους όμως οι Κόντα και Μπρινιόλα έκαναν τη διαφορά για τους γηπεδούχους.
Η άλλη ομάδα της Γένοβας ήταν πιο ουσιαστική και κατάφερε να πάρει αυτό που θέλει στο «Λουίτζι Φεράρις» νικώντας με 1-0 την Σασουόλο.

Μίλαν – Κροτόνε : 1-0 (54’ Μπονούτσι)

Νάπολι – Βερόνα : 2-0 (65’ Κουλιμπαλί, 75’ Ινσίνιε)

ΣΠΑΛ – Λάτσιο : 2-5 (8’ πεν, 30’ Αντενούτσι – 5’ Λουίς Αλμπέρτο, 19’, 26’, 41’ 50’ Ιμόμπιλε)

Μπενεβέντο – Σαμπντόρια 3-2 (69’, 84’ Κόντα, Μπρινιόλα 91’ – 45’ Καπράρι, 94’ Κοβνάσκι)

Τζένοα – Σασουόλο : 1-0 (80’ Γκαλαμπίνοφ)
Keywords
Τυχαία Θέματα