Ασταμάτητο Λαύριο

Τρένο το Λάυριο που πέρασε και από την Λάρισα κερδίζοντας τον Φάρο με 80-87. Οι φιλοξενούμενοι είχαν ένα ξέσπασμα στην τελευταία περίοδο κι αυτό τους έφτανε για να πάρουν την 8η φετινή τους νίκη μένοντας στην πρώτη τριάδα του βαθμολογικού πίνακα. Λαμπ και Μουρ πήραν μπρος στο δεύτερο ημίχρονο και με 16 πόντους ο καθένας βοήθησαν περισσότερο.

Εκτός αυτών ωστόσο συνολικά πέντε παίκτες του Λαυρίου είχαν διψήφιο αριθμό πόντων (Μέιερ, Γκρέι, Ουίγκινς, Λαμπ και Μουρ). Οργανωτικά το Λαύριο με 17 ασίστ και μόλις 8 λάθη έλεγξε
τον ρυθμό και έφτασε στη νίκη. Κορυφαίος από την ομάδα της Λάρισας ο Νώντας Παπαντωνίου με 25 πόντους και ρεκόρ καριέρας.

Στο πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι έδειξαν να γνωρίζουν καλύτερα τι ήθελαν στο παρκέ και κατάφεραν να προηγηθούν στη μεγαλύτερή του διάρκεια. Μπάντερ και Παπαντωνίου ήταν αυτοί που αποτέλεσαν τη μεγαλύτερη πηγή κινδύνου για την άμυνα του Λαυρίου και σκόραραν στο πρώτο εικοσάλεπτο 11 και 10 πόντους αντίστοιχα. Σημαντικό όπλο επίσης για τους γηπεδούχους σε όλο το πρώτο μέρος ήταν τα επιθετικά τους ριμπάουντ (πήραν 8) εκ των οποίων τα περισσότερα τα μετέτρεψαν σε πόντους.

ΦΑΡΟΣ (Σκουρτόπουλος): Μπέικερ 14(4), Μαραγκός 5, Σάφτενααρ 19(1), Παπαντωνίου 25 (5), Παπαμακάριος, Μουράτος 6, Διαμαντάκος, Χατζηκυριακάκης, Βαβάτσικος, Στυλιανού, Κέλι 6.

ΛΑΥΡΙΟ (Σερέλης): Βεργίνης 3, Κακλαμανάκης 2, Μέιερ 10(2), Γκρέι 11(3), Ουίγκινς 12, Λεγκίκας 3(1), Κουζέλογλου 5(1), Νίξον 6(2), Περάκης 3(1), Λαμπ 16(1), Μουρ 16(1).
Keywords
Τυχαία Θέματα