Γιορέντε: «Μπορούμε να πάρουμε το πρωτάθλημα!»

Λίγες ημέρες μετά τον ερχομό του στη Νάπολι, ο Φερνάντο Γιορέντε προειδοποίησε τη Γιουβέντους, ότι η ομάδα του θα μεταφέρει πίεση στους «μπιανκονέρι» στην φετινή κούρσα για τον πρωταθλητή.
Ο Γιορέντε επέστρεψε στην Ιταλία, μετά την προηγούμενη θητεία του στη Γιουβέντους, που συνδυάστηκε με δύο τίτλους, το 2014 και το 2015.«Δεν είμαι εδώ πολύ καιρό, αλλά είμαι ήδη ερωτευμένος με τη Νάπολι!», εξήγησε ο 34χρονος. Ήθελα να παίξω για μια κορυφαία ομάδα και η Νάπολι είναι ένας σύλλογος παγκόσμιας κλάσης. Είχα διάφορες προσφορές,
αλλά η Νάπολι ήταν πάντα η προτεραιότητά μου.
ΥΠΟΚΛΙΣΗ ΣΤΟΝ ΑΝΤΣΕΛΟΤΙ
Είναι φοβερή αίσθηση όταν σε καλεί ένας προπονητής όπως ο Αντσελότι. Ήμουν ήδη πρόθυμος να έρθω στη Νάπολη, αλλά όταν υπάρχει ένας τόσο επιτυχημένος προπονητής δεν έχεις καμία αμφιβολία ότι παίρνεις τη σωστή απόφαση. Η Νάπολι είναι ένας μεγάλος σύλλογος, με έναν σπουδαίο προπονητή. Ήθελα πραγματικά να συνεργαστώ με τον Κάρλο έτσι χαίρομαι που βρίσκομαι εδώ.

ΤΟ «ΟΝΕΙΡΟ» ΤΟΥ ΤΙΤΛΟΥ
Η Νάπολι και η Γιουβέντους είναι δύο εξαιρετικές ομάδες, η Νάπολι τα τελευταία χρόνια ανέβηκε επίπεδο. Απλά πρέπει να επικεντρωθώ στην προπόνηση και να δώσω το 100% των δυνάμεων μου.Δεν μπορώ να περιμένω να ξεκινήσω γιατί είμαι πραγματικά σίγουρος και πιστεύω στο όνειρο που έχουμε εδώ στη Νάπολι.

Τα αποδυτήρια είναι σαν μια οικογένεια και αυτό σου δίνει ώθηση.Θέλω να κερδίζω. Εάν είχα την ευκαιρία να επιλέξω, θα ήθελα το Champions League. Έχω χάσει δύο τελικούς, οπότε θα ήταν καταπληκτικό να κερδίσω το τρόπαιο.Δεν είναι εύκολο να πάρουμε το πρωτάθλημα.

Όταν ήμουν στη Σεβίλλη, τη νικήσαμε 1-0, με δικό μου γκολ, τους έχω νικήσει στο παρελθόν, αλλά είναι διαφορετικό ένα ματς και διαφορετικό πράγμα τι θα γίνει σε μία σεζόν.
Πρέπει να πιστεύουμε στον εαυτό μας, αλλά χωρίς πίεση. Η πίεση είναι όλη στη Γιουβέντους. Πρέπει να παραμείνουμε προσγειωμένοι και μπορούμε να κερδίσουμε το Scudetto!.
Keywords
Τυχαία Θέματα