"Βροχή" γκολ στο Αγγλία-Κόσσοβο, νίκη και για Τσεχία (video)

Στον 1ο όμιλο στο γήπεδο της Σάουθαμπτον, η Αγγλία υποδέχτηκε το Κόσσοβο και στα 35' δευτερόλεπτα οι φιλοξενούμενοι είχαν ραντεβού με την τύχη τους. Ύστερα από το παιδικό λάθος του Κιν οι Κοσσοβάτοι σκόραραν με τον Μπερίσα κάνοντας το 1-0.
Από το σημείο αυτό και μετά όμως το γήπεδο είχε... κατηφόρα και οι Άγγλοι έβαλαν τα πράγματα στη θέση τους στο 8΄με τον εξαιρετικό Στέλινγκ. Ο Χάρι Κέιν με το 19ο του γκολ ως αρχηγός της Αγγλίας και το 27ο συνολικά με την Εθνική, έκανε στο 19' του 2-1. Με αυτογκόλ του Βοϊβόντα, οι γηπεδούχοι ανέβασαν
το σκορ στο 3-1, για να πετύχουν ακόμη δύο γκολ πριν φύγει το ημίχρονο. Σκόρερ και στα δύο ο Νάτσο, στο 44 και στο 45+ ύστερα από καταπληκτική προσπάθεια του Στέρλινγκ.

Στην αρχή του 2ου μέρους και πάλι οι Κοσσοβάροι ήταν αυτοί που βρήκαν δίχτυα κάνοντας το 5-2. Στο 49 με το δεύτερο γκολ του Μπερίσα, ύστερα από πολύ ωραία πάσα του Μουρίκι. Η άμυνα της Αγγλίας συνέχισε τα λάθη και ο Μαγκουάιερ ανέτρεψε τον Μουρίκι στην μικρή περιοχή. Το πέναλτι δόθηκε και ο ίδιος, αν και είχε διάλογο με τον Μπερίσα, το εκτέλεσε εύστοχα κάνοντας το 5-3. Στο 74' η Αγγλία έχασε σημαντική ευκαιρία όταν ο Κέιν έχασε πέναλτι μετά από 14 εύστοχες εκτελέσεις, με τον Μούριτς να μπλοκάρει τη μπάλα.
Λίγα λεπετά αργότερα ο Στέρλνιγκ είδε τον Μούριτς να ακουμπά με τα πόδια όσο πρέπει την μπάλα και να την στέλνει στο δοκάρι κρατόντας και πάλι το ματς στο 5-3.
Το Κόσσοβο γνώρισε την πρώτη του ήττα ύστερα από 15 ματς που είχε 10 νίκες και 5 ισοπαλίες. Η Αγγλία συνεχίζει για 43ο παιχνίδι αήττητη σε αγώνες προκριματικών.

Στο δεύτερο... ξεμπούκωσε

Η Τσεχία σπατάλησε ένα ημίχρονο για να καταφέρει να σκοράρει απέναντι στο Μαυροβούνιο. Υπήρξαν ευκαιρίες και για τις δύο ομάδες, όμως στο τέλος του πρώτου μέρους έμεινε το 0-0.
Στο δεύτερο μέρος όμως τα πράγματα άλλαξαν και άλλαξαν υπέρ της Τσεχίας η οποία έβαλε γερές βάσεις νίκης μέσα σε 4 λεπτά. Αρχικά στο 54' με τον Σούτσεκ και στο 58' με τον Μάσοποστ έγινε το 2-0. Το σκόρ έκλεισε με πέναλτι 5' λεπτά μετά τα 90' με σκόρερ τον Νταριντά.

Βαθμολογία Α Ομίλου:
Αγγλία12
Τσεχία9
Κόσσοβο8
Μαυροβούνιο2
Βουλγαρία2
Keywords
Τυχαία Θέματα