Χέρι - χέρι Γαλλία και Τουρκία (video)

Γάλλοι και Τούρκοι πήραν άνετες νίκες απέναντι σε Ανδόρα και Μολδαβία και παραμένουν στην κορυφή του ογδόου ομίλου. Την ίδια ώρα οι Ισλανδοί έμεναν τρεις βαθμούς πίσω μετά από καταστροφική ήττα στην Αλβανία.

ΓΑΛΛΙΑ - ΑΝΔΟΡΑ3-0

Οι Γάλλοι δεν άργησαν να προηγηθούν. Από ασίστ του Ικονέ, ο Κομάν βρέθηκε απέναντι από τον Γκόμες και τον νίκησε για να κάνει το 1-0 στο 18ο λεπτό.

Στο 26ο λεπτό ο Γκριζμάν κέρδισε πέναλτι από το μαρκάρισμα του Σαν Νικολάς. Το ανέλαβε ο ίδιος και αστόχησε για δεύτερο σερί ματς μετά και το χαμένο πέναλτι με την Αλβανία.

Με την εκκίνηση
του δευτέρου ημιχρόνου ο Γκριζμάν δεν εκτέλεσε απευθείας φάουλ αλλά προτίμησε να βγάλει ασίστ για τον Λενγκλέ ο οποίος έκανε το 2-0 (51').

Λίγο πριν το τέλος του αγώνα ο Μπεν Γεντέρ πρόσθεσε το όνομα του στην λίστα των σκόρερς σημειώνοντας το τελικό 3-0.

Γαλλία : Λορίς, Ντιμπουά, Βαράν, Λενγκλέ, Ντιν, Τολισό, Σισοκό, Κομάν (83' Φεκίρ), Γκριζμάν, Ικονέ (63' Λεμάρ), Ζιρού (72' Μπεν Γεντέρ)

Ανδόρα : Γκόμες, Ρούμπιο, Γιοβέρα, Ι. Λίμα, Σαν Νικολάς, Κλεμέντε (80' Ρούμπιο), Βάλες, Ρέμπες, Τσερβός, Μαρτίνες (69' Αλάεθ), Βιέιρα (86' Μορένο)

ΜΟΛΔΑΒΙΑ - ΤΟΥΡΚΙΑ0-4

Το ματς ξεκίνησε με φάσεις και στις δύο εστίες για ένα δεκάλεπτο και μετά... ηρεμία. Πέρασαν είκοσι-επτά λεπτά ώστε να βρεθεί ο Τσενκ Τοσούν απέναντι από τον Κοσέλεφ και να τον νικήσει για το 0-1 της Τουρκίας.

Οι Τούρκοι καλύτεροι και στο δεύτερο ημίχρονο. Με ωραία εκτέλεση φάουλ ο Τουρούτς έκανε το 0-2 (57'). Ο Τσενκ Τοσούν πέτυχε και δεύτερο γκολ στο ματς. Εκμεταλλευόμενος προσπάθεια του Τσαλχάνογλου βρέθηκε στο ιδανικό σημείο για να σημειώσει το 0-3 (79').

Στο 88ο λεπτό ο Γιαζίκι, οκτώ λεπτά μετά την είσοδό του στο γήπεδο, με όμορφο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το τελικό 0-4.

Μολδαβία : Κοσέλεφ, Γκράουρ, Μούτρατς, Έφρος, Ρεάμπτσουκ, Τσούρκαν, Ιονίτσα (81' Γκέτσεφ), Τσεμποτάρου, Σουβόροφ (75' Ρόζγκονιουκ), Σάντου, Γκινσάρι (68' Τσεμίρταν)

Τουρκία : Γκιουνόκ, Τσελίκ, Ντεμιράλ, Αϊχάν, Μεράς, Τουφάν, Τοκιόζ (88' Παρμάκ), Τιούρουτς, Καβετσί (80' Γιαζίκι), Καραμάν (70' Τσαλχάνογλου), Τοσούν

ΑΛΒΑΝΙΑ - ΙΣΛΑΝΔΙΑ4-2

Ο Στρακόσα κράτησε στα πρώτα είκοσι-πέντε λεπτά το μηδέν στην εστία. Οι γηπεδούχοι μετά το ημίωρο πήραν μπρος. Απείλησαν με τον Μπάρε (30') αλλά ήταν άστοχος όμως μετά από τρία λεπτά, μετά από εξαιρετική ασίστ του Μεμούσαϊ ο Ντερμάκου πέτυχε το 1-0 (33').

Η απόφαση των Ισλανδών να ρισκάρουν έκανε το ματς στο δεύτερο ημίχρονο... ροντέο! Πρώτα έγινε το 1-1 από τον Γκίλφι Σίγκουρντσον (47') όμως οι Αλβανοί απάντησαν άμεσα. Σκόρερ ο Χισάι στο 52ο λεπτό για το 2-1! Ο Έρικ Χαμρέν έριξε στο γήπεδο, στο 56ο λεπτό τον Σιγκτόρσον και αυτός αμέσως σκόραρε για το 2-2 (58').

και αμέσως έγινε και το 2-2. Ισοφάριση από τον Σιγκτόρσον (58')! Οι Αλβανοί πήραν εκ νέου το προβάδισμα με αρκετή δόση τύχης. Το σουτ του Ρόσι (79') κόντραρε σε αμυντικό των Ισλανδών και κατέληξε στα δίχτυα για το 3-2. Οι Ισλανδοί κατέρρευσαν και δέχτηκαν και τέταρτο γκολ από τον Τσικαλέσι (83').

Αλβανία : Στρακόσα, Χισάι (72' Αμπράσι), Τσιμσίτι (66' Βέσελι), Ντερμάκου, Λενγιάνι (62' Ρόσι), Γκιάσουλα, Ισμαΐλι, Μπάρε, Μεμούσαϊ, Μανάι, Τσικαλέσι

Ισλανδία : Χαλντούρσον, Χερμάνσον, Έρνασον, Ρ. Σίγκουρντσον, Σκούλασον, Σίγκουργιόνσον, Γκούναρσον, Χαλφρέντσον (56' Σιγκτόρσον), Μπιάρνασον (71' Μάγκνουσον), Γ. Σίγκουρντσον, Μπούντβαρσον

8ος ΟΜΙΛΟΣ
1.Γαλλία15 (6)
2.Τουρκία15 (6)
3.Ισλανδία12 (6)
4.Αλβανία9 (6)
5.Μολδάβια3 (6)
6.Ανδόρα0 (6)
Keywords
Τυχαία Θέματα