«Μαγικά» του Ρονάλντο, «περίπατος» 5-1 της Πορτογαλίας (video)

Πήρε φόρα η Πορτογαλία και δεν σταματάει με τίποτα. Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ρονάλντο που πέτυχε 4 τέρματα, οι Ίβηρες επικράτησαν 5-1 της Λιθουανίας στο Βίλνιους. Αυτή ήταν η 2η σερί εκτός έδρας νίκη τους, μετά από αυτή που προηγήθηκε επί της Σερβίας στο Βελιγράδι.
Στο 7ο λεπτό Ο Ζοάο Φέλιξ, κέρδισε το πέναλτι με τον Ρονάλντο να ευστοχεί και να φτάνει τα 90 γκολ με την Εθνική του ομάδα. Επίσης η Λιθουανία έγινε η 40η διαφορετική Εθνική ομάδα που σκοράρει ο άσος της Γιουβέντους.Από
εκτέλεση κόρνερ ήρθε στο 28΄η ισοφάριση για τους γηπεδούχους με τον Αντριουσικεβίτσιους
Η ομάδα του Φερνάντο Σάντος προηγήθηκε εκ νέου με περίεργο τρόπο. Σε σουτ του Ρονάλντο, ο Σέτκους έδειξε ότι θα πιάσει εύκολα τη μπάλα, αυτή όμως αναπήδησε στο σώμα του και κατέληξε στα δίχτυα. Ένα λεπτό αργότερα στο 65΄. Εκεί κάπου τελείωσε το ματς και στη συνέχεια ανέλαβε δράση ο Ρονάλντο. Πέτυχε χατ τρικ σε 14 λεπτά (62΄, 65΄,76΄) και για 2η φορά στην καριέρα του στην Εθνική, σκοράρει 4 φορές. Ο επίλογος της εντυπωσιακής εμφάνισης της Πορτογαλίας γράφτηκε στις καθυστερήσεις από τον Γουίλιαμ Καρβάλιο.
ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ - ΣΕΡΒΙΑ 1-3
Δεν είχε περιθώρια για απώλειες μετά την ήττα της από την Πορτογαλία και η Σερβία κατάφερε να πάρει τους 3 πολύτιμους βαθμούς στο Λουξεμβούργο. Ο Μίτροβιτς πέτυχε δύο τέρματα (36΄, 78΄) για την ομάδα του Τουμπάκοβιτς, ο οποίος στην πρώτη του έξοδο ως προπονητής της Σερβίας, είδε την ομάδα του να παίρνει την πρώτη της εκτός έδρας νίκη, μετά από 4 παιχνίδια (3 ισοπαλίες-1 ήττα). Ο Ρόντονιτς είχε διαμορφώσει για τους "πλάβι" το 2-0, ενώ είχε μειώσει πρόσκαιρα σε 2-1 ο Τουρπέλ.
Keywords
Τυχαία Θέματα