Ποντένσε: “Μπορούμε να αποκλείσουμε τους πάντες”

Ο Ντάνιελ Ποντένσε υπογράμμισε πως ο Ολυμπιακός είναι σε θέση να αποκλείσει οποιονδήποτε αντίπαλο, μετά την πρόκριση επί της Μίλαν στο Europa League. Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός των “ερυθρολεύκων” δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για τη μεγάλη επιτυχία της ομάδας του, ενώ δεν έδειξε προτίμηση για την επικείμενη κλήρωση της επόμενης φάσης.

Αρχικά, ο Ποντένσε δήλωσε στην εφημερίδα “Real
News”: “Είναι ιστορική βραδιά για όλους μας. Δεν ήταν εύκολο. Δεν παίζαμε για μία απλή νίκη. Γνωρίζαμε πως μας κάνουν δύο σκορ με διαφορά δύο τερμάτων. Το 2-0 και το 3-1. Από τη στιγμή που δεχτήκαμε γκολ, ήταν μονόδρομος να ψάξουμε ένα τρίτο γκολ. Το καταφέραμε γιατί είχαμε και υπομονή, προσπαθήσαμε πάρα πολύ”.

Στη συνέχεια, ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός συμπλήρωσε: “Δεν είναι απλό να αφήνεις εκτός Ευρώπης τη Μίλαν. Είναι η πρώτη φορά που το παθαίνει σε φάση ομίλων. Και είμαστε χαρούμενοι, γιατί εμείς, ο Ολυμπιακός, το πετύχαμε αυτό. Το κερδίσαμε με την αξία μας. Είναι μία ομάδα με βαριά φανέλα, η ομάδα με τα περισσότερα ευρωπαϊκά τρόπαια μετά τη Ρεάλ Μαδρίτης. Πώς να μην είμαστε χαρούμενοι γι' αυτή μας την επιτυχία;”.

Τέλος, δεν παρέλειψε να υπογραμμίσει για την κλήρωση της επόμενης φάσης: “Δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάποια ομάδα. Θα προσπαθήσουμε και εκεί για το καλύτερο. Οδηγός πλέον υπάρχει και είναι τα ματς με τη Μίλαν. Μετά από αυτό πιστεύεις πως μπορείς να τα καταφέρεις με όλους. Θα αργήσουν αυτά τα ματς, αλλά είναι σημαντικό ότι παραμένουμε μέσα στον στόχο της Ευρώπης. Δεν το περίμεναν πολλοί, το γνωρίζουμε, αλλά δικαιωθήκαμε για την προσπάθειά μας. Δεν θέλω να επιλέξω αντίπαλο, θα περιμένω την κλήρωση και υπόσχομαι στον κόσμο μας ότι θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο σε αυτή τη φάση”.
Keywords
Τυχαία Θέματα