Για Παρίσι πήγαινε...αλλού βρέθηκε ο Καντέ

Κοτόπουλο με κάρυ. Μερικά παιχνίδια της FΙFΑ. Ο αγώνας της ημέρας. Ακούγεται σαν μία τυπική βραδιά με φίλους, όχι αυτό που θα έκανε κάποιος με έναν νικητή του Παγκοσμίου Κυπέλλου.
Και αυτό ακριβώς έκαναν μια παρέα φίλων αυτό το Σαββατοκύριακο αφού πρώτα συνάντησαν τον Ν΄Γκολό Καντέ σε ένα τοπικό τζαμί.
Ο 27χρονος μέσος της Τσέλσι, μετά τη νίκη με 4-1 της ομάδας του επί της Κάρντιφ το Σάββατο θέλησε να πάρει το τρένο και να βρεθεί για λίγο στο Παρίσι ώστε να επισκεφθεί την οικογένειά
του, όμως δεν πρόλαβε το δρομολόγιο.

Έτσι επισκέφτηκε ένα τζαμί στο Λονδίνο, στο Κινγκς Κρος και εκεί συνάντησε έναν θαυμαστή του που τον κάλεσε στο σπίτι του.
Οπαδός της Άρσεναλ, ο Ραχμάν Μπαντλούρ, εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία να ρωτήσει τον 2 φορές πρωταθλητή στην Πρέμιερ Λιγκ αν θα ήθελε να τον επισκεφτεί.
«Πήγα στο τζαμί το βράδυ του Σαββάτου για να προσευχηθώ και βέβαια ήταν και εκείνος εκεί. Είναι μέρος της ισλαμικής διδασκαλίας να προσκαλείς κάποιον σπίτι σου, γι 'αυτό τον ρώτησα», είπε ο Μπαντλούρ.

"Μας νίκησε όλους στο FIFA" είπε Ραχμάν Μπαντλούρ

«Ήρθε μαζί μου και ο αδελφός μου επειδή ήταν μόνος του. Κάναμε διατροφή με πρωτεΐνη, γιατί είχαμε κοτόπουλο με κάρι. Ήπιαμε ακόμη ένα φλιτζάνι τσάι.
«Μας νίκησε όλους στο FΙFΑ και στη συνέχεια παρακολουθήσαμε το Match of the Day. Ήταν μια πολύ ωραία βραδιά».
Keywords
Τυχαία Θέματα