Ο Patrick Stewart ίσως κάνει παρέα με τους "Αγγέλους του Τσάρλι"

Με τον ρόλο του Bosley.

O Patrick Stewart βρίσκεται στα τελικά στάδια των διαπραγματεύσεων για να ενσωματωθεί στο cast του επερχόμενου "Charlie's Angels" ως Bosley, σύμφωνα με το THR.

Το reboot του γνωστού franchise από την Elizabeth Banks θα περιλαμβάνει πολλούς χαρακτήρες με το όνομα Bosley, οι οποίοι θα βοηθάνε το ένα και μοναδικό μυστηριώδες άτομο που κρύβεται πίσω από την υπηρεσία έρευνας, τον Charlie Townsend.

Όπως είχε

δημοσιευτεί στο παρελθόν, η Banks θα πρωταγωνιστεί και αυτή ως Bosley, αλλά ακόμα δεν ξέρουμε πως θα εξελιχθεί η ιστορία. Οι Kristen Stewart, Naomi Scott, και Ella Balinska θα πρωταγωνιστούν και η Banks θα είναι σκηνοθέτης και παραγωγός.

Η πλοκή του reboot θα συνεχίζει μετά την τηλεοπτική σειρά που έτρεξε μεταξύ των 1976-1981, και των ταινιών του 2000 και του 2003. Στη νέα ταινία, η Townsend Agency είναι μια υπηρεσία ασφαλείας με βάσεις σε όλων των κόσμο και εμείς θα δούμε τις περιπέτειες μίας εκ των ομάδων της.

Πριν από λίγο καιρό μάθαμε ότι ο Patrick Stewart επιστρέφει στο σύμπαν του "Star Trek" ως Jean-Luc Picard, ενώ η Kristen Stewart μίλησε για τον ρόλο της.

To "Charlie's Angels" θα κυκλοφορήσει στους αμερικάνικους κινηματογράφους στις 27 Σεπτεμβρίου του 2019.

Μην ξεχάσετε να ρίξετε μια ματιά στον κινηματογραφικό μας οδηγό για τον Σεπτέμβριο. Για ό,τι νεώτερο μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece.

IGN GreeceΗ Kristen Stewart μίλησε για το νέο reboot του "Charlie's Angels"Βρέθηκαν οι Άγγελοι που θα φορέσουν τα φτερά του ΤσάρλιH Naomi Scott προστίθεται στο cast της αναβίωσης του "Charlie's Angels"

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα