O director του Assassin's Creed 3 μοιράζεται τις αλλαγές που ήθελε να κάνει

Πιστεύετε ότι κάτι πρέπει να τροποποιηθεί;

Την προηγούμενη εβδομάδα ανακοινώθηκε η κυκλοφορία της remastered έκδοσης του Assassin's Creed 3 και χάρη σε εκείνη, ο game director του τίτλου μοιράστηκε τι θα άλλαζε εάν μπορούσε να γυρίσει πίσω τον χρόνο.

Από τις πρώτες εκπλήξεις που συναντάει κανείς στο Assassin's Creed είναι ο εξάωρος πρόλογός του, κατά τον οποίο δεν χειριζόμαστε τον βασικό πρωταγωνιστή αλλά τον πατέρα του, Haytham Kenway.

Μέσω του twitter λογαριασμού

του (μέσω Eurogamer), ο Alex Hutchinson εξήγησε ότι θα έπρεπε να είχαν σπάσει τον πρόλογο σε τμήματα και να τα παρουσιάσουν καθ' όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, έτσι ώστε ο παίκτης να φτάσει να χειρίζεται τον Connor πιο σύντομα. Στη συνέχεια, δήλωσε ότι "Το σοκ της αποκάλυψης άλλου playable χαρακτήρα ήταν φοβερό. Ωστόσο η αρχή ήταν πολύ αργή."

Μια αντίστοιχη φιλοσοφία είχε και για τις αποστολές στη σύγχρονη εποχή, καθώς ο παίκτης καλούνταν να τις ολοκληρώσει προς το τέλος του παιχνιδιού.

Η remastered έκδοση θα κυκλοφορήσει μεμονωμένη αλλά και ως τμήμα του Season Pass του Odyssey το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 5 Οκτωβρίου για PlayStation 4, Xbox One και H/Y.

IGN GreeceΕυρώπη και Αμερική εναντίον του gaming τζόγου"Χρυσό" το Assassin's Creed OdysseyΑνακοινώθηκε remaster του Assassin's Creed 3 για το PS4.

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα