To Halo Infinite έρχεται με μικροσυναλλαγές και λογισμικό αντί-εξαπάτησης για PC

Microsoft και 343 βάζουν τα δυνατά τους για το καλό των παικτών.

Οι Microsoft μαζί με την 343 Industries πρόκειται να εντάξουν μικροσυναλλαγές στο Halo Infinite, καθώς και λογισμικό αντί-εξαπάτησης για την έκδοση σε PC, σύμφωνα με κάποιες αγγελίες εργασίας που εντόπισε το GameSpot.

Η πρώτη αγγελία αναφέρεται σε διαδικτυακό διαχειριστή της εμπειρίας των παικτών, ο οποίος θα παρακολουθεί τις μικροσυναλλαγές καθώς και τις εντός και εκτός εξελίξεις του παιχνιδιού. Η 343 ψάχνει για κάποιον που θα έχει

τους παίκτες σαν προτεραιότητα και θα ενθαρρύνει την επιστροφή των παικτών και των φίλων τους. Το Halo Infinite θα επιτρέπει στους παίκτες να "εκφράσουν το πάθος τους" για το Halo, και όχι μόνο μεσα από τις μικροσυναλλαγές που αναφέραμε.

Όπως τονίζει και η GameSpot στην αναφορά της, το Halo 5: Guardians περιλαμβάνει επίσης μικροσυναλλαγές αλλά όχι με pay-to-win στοιχεία. Οι μικροσυναλλαγές, παρά την πικρία των παικτών και την ανησυχία του gaming τζόγου, έχουν πολλαπλασιαστεί τα τελευταία 3 χρόνια μετά την κυκλοφορία του Halo 5.

Η 343 και η Microsoft σκοπεύουν να φτιάξουν "μια ΑΑΑ πρόοδο και μια εμπειρία που συνδέεται με τα χαρακτηριστικά του παιχνιδιού" όσον αφορά το Halo Infinite. Οι αγγελίες εργασίας αναφέρονται αρκετές φορές σε "κοινωνικά χαρακτηριστικά και χαρακτηριστικά εμπλοκής" που θα συνεχίσουν να ακολουθούν τους παίκτες ακόμα και όταν "αφήνουν τα χειριστήρια".

Στο Halo Infinite, η Microsoft σχεδιάζει επίσης κάτι που δεν σκοπεύει να εφαρμόσει στο Halo 5 και δεν έχει πραγματοποιήσει από την κυκλοφορία του Halo 2 σε PC. Αυτή η κίνηση όμως βάζει την Microsoft σε σκέψεις για το φαινόμενο της εξαπάτησης. Γι' αυτό η 343 προσλαμβάνει μηχανικό ανάπτυξης λογισμικού να επιβλέπει την εφαρμογή του "λογισμικού αντί-εξαπάτησης και των χαρακτηριστικών ασφαλείας της έκδοσης PC του Halo Infinite".

Η Microsoft και η 343 φαίνεται πως ενδιαφέρονται και για εξωτερικές λύσεις αντί-εξαπάτησης, αφού το αναφέρουν στις αγγελίες τους. Είτε χρησιμοποιήσουν δουλειά τρίτων ή κάτι που αναπτύχθηκε εσωτερικά ή ακόμα και συνδυασμό των δυο, σίγουρα θα συμπεριλάβουν "λογισμικό αντί-εξαπάτησης και σχέδια ασφαλείας από άκρη σε άκρη".

Το Halo Infinite δεν έχει ακόμα ημερομηνία κυκλοφορίας, αλλά μόλις φτάσει θα είναι ένα σωστό Halo 6.

Ο Βασίλης (DonEsteban) όταν δεν είναι στο Φαράγγι των Επικαλεστών πιθανότατα θα κυνηγάει Pokemon ή Zombies με καραμπίνα. Μπορείτε τον βρείτε στο Facebook.

IGN GreeceΕυρώπη και Αμερική εναντίον του gaming τζόγου"Χρυσό" το Assassin's Creed OdysseyΗ Valve καθιερώνει φίλτρο ενηλίκων στο Steam

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα