Splatoon 2: Η Nintendo προσφέρει αποκλειστικό εξοπλισμό στους συνδρομητές του Nintendo Switch Online

Όσοι διαθέτουν το οικογενειακό πακέτο θα λάβουν κωδικούς για όλους τους χρήστες.

Αν σας αρέσει το Splatoon 2, η Nintendo μάλλον σας έδωσε την τέλεια αφορμή να αγοράσετε τη συνδρομή στη νέα online υπηρεσία του Nintendo Switch.

Εκτός από πρόσβαση στις online

δυνατότητες του τίτλου, η Nintendo ανακοίνωσε πως όσοι αγοράσουν το 12μηνο πακέτο συνδρομής θα λάβουν κάποια αποκλειστικά εικαστικά αντικείμενα.

Οι κωδικοί (το Jersey και τα Squidkid V παπούτσια στην παρακάτω εικόνα είναι μερικά από τα εν λόγω items), θα σταλούν μέσω email γύρω στις αρχές Οκτωβρίου. Οι κάτοχοι του οικογενειακού πακέτου θα λάβουν 8 κωδικούς, μιας και τόσους παράλληλους λογαριασμούς υποστηρίζει αυτό.

Τα αποκλειστικά αντικείμενα δεν είναι τα μοναδικά νέα που έρχονται στο Splatoon 2. Δείτε και μερικά από τα νέα αντικείμενα, που θα έρθουν με το Ver.4 update, στο παρακάτω βίντεο.

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε το άρθρο μας που εξηγεί πώς λειτουργεί τον Nintendo Switch Online Susbscription. Να σημειωθεί, τέλος, πως τίτλοι όπως το Fortnite δε θα απαιτούν αγορά συνδρομής για να παιχτούν online!

Ο Πάνος είναι συντάκτης του IGN Greece, ζυθοποιός και φανατικός της λογοτεχνίας τρόμου. Βρείτε τον στο Facebook ή στην τοπική σας pub.

IGN GreeceWarriors Orochi 4: Ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίαςE3 2018: Ανακοινώθηκε o Fox Mc Cloud στο Starlink: Battle for AtlasE3 2018: Νέες πληροφορίες σχετικά με το FIFA 19

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα