Φθηνά εισιτήρια, υψηλές προσδοκίες η ΑΕΛ

Τα επόμενα παιχνίδια στο πρωτάθλημα μπορεί να μην περιέχουν έναν τόσο μεγάλο συντελεστή δυσκολίας, όμως κρίνονται ιδιαίτερα κρίσιμα για την βαθμολογική και κυρίως την αγωνιστική ανασυγκρότηση της ΑΕΛ.
Η Θεσσαλική ομάδα μετά το παιχνίδι της Ξάνθης ξεκινά μια διαδρομή έξι αγώνων με τέσσερα ματς εντός έδρας (Λαμία, ΟΦΗ, ΠΑΣ Γιάννινα, Πανιώνιος) δύο εκτός σε Λειβαδιά, Τρίπολη πριν έρθει η «καυτή» τριάδα παιχνιδιών κόντρα σε ΠΑΟΚ,
ΑΕΚ, Ολυμπιακό μέσα στο Δεκέμβριο.

Ο Τζιανλούκα Φέστα έχει ήδη σχηματίσει μια άποψη ικανή για να τον βοηθήσει να κάνει τις δικές του αγωνιστικές τροποποιήσεις.

Βέβαια ο Ιταλός προπονητής έχει να αντιμετωπίσει και το βαρύ ποινολόγιο καθώς ήδη στο επόμενο παιχνίδι θα απουσιάσουν οι αμυντικοί Ζίζιτς, Καρανίκας ενώ θα πρέπει να δηλώσει κι ένα παιχνίδι από τα επόμενα τέσσερα όπου θα απουσιάσει ο Φατιόν καθώς συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες.

Από την πλευρά της η ΠΑΕ έκανε μια μάλλον ασυνήθιστη και άκρως εντυπωσιακή κίνηση, μειώνοντας τις τιμές των εισιτηρίων έτσι ώστε πολύς κόσμος να βρει στις εξέδρες του AEL FC Arena το ερχόμενο Σάββατο.

Η πρώτη σκέψη ήταν να κυκλοφορήσουν 10 χιλιάδες εισιτήρια με τιμή στο 1 (ένα) ευρώ (!). Η Σούπερ Λίγκα στο σχετικό αίτημα απάντησε αρνητικά διευκρινίζοντας πως στην τιμή του ενός ευρώ μπορούν να διατεθούν εισιτήρια για την Οικογενειακή κερκίδα.

Κατόπιν τούτη η Θεσσαλική ΠΑΕ αποφάσισε να εκδώσει 5 χιλιάδες εισιτήρια των πέντε κι άλλα 500 του ενός ευρώ (όσα μπορεί βάσει τις αναλογίας που αναφέρει η σχετική οδηγία της Λίγκας).
Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση :

"Όσοι επιθυμούν να προμηθευτούν είτε τα εισιτήρια του 1€ είτε των 5€ θα πρέπει να προσέλθουν με την ταυτότητα τους και τον ΑΜΚΑ τους από την Τρίτη 16/10 και έως το Σάββατο 20/10 μόνο στα γραφεία της ΑΕΛ στην κεντρική πλατεία (Κύπρου 72, 5ος όροφος), ώστε να καταγράφεται όλη η διαδικασία από τις κάμερες ασφαλείας για να αποφευχθεί η οποιαδήποτε διάθεση προβοκάτσιας από τον οιονδήποτε, δήθεν οπαδό της ΑΕΛ, ο οποίος θα προμηθευτεί αυτά τα φτηνά εισιτήρια για να προκαλέσει επεισόδια και να τιμωρηθεί η ΑΕΛ, τόσο με βαρύτατα πρόστιμα, όσο και με τιμωρία του γηπέδου.
Κάμερες ασφαλείας λειτουργούν ως γνωστόν και στο AEL FC ARENA τόσο πριν όσο και κατά τη διάρκεια και μετά το τέλος του αγώνα και καταγράφονται τα πάντα, ενώ στην αίθουσα επιχειρήσεων του AEL FC ARENA αστυνομικοί της ασφάλειας Λαρίσης παρακολουθούν κάθε κίνηση μέσα στο γήπεδο"
Keywords
Τυχαία Θέματα