GTA San Andreas: Ένα ελικόπτερο καταστρέφει παγκόσμιο ρεκόρ

Αχ αυτοί οι κωδικοί.

Το GTA San Andreas είναι γεμάτο από cheat codes που επιτρέπουν στους παίκτες να κάνουν σχεδόν ότι θέλουν. Ωστόσο, μπορούν να σταθούν εμπόδιο όταν βρίσκεστε στη μέση ενός speedrun, κάτι που συνέβη στον LelReset.

Σύμφωνα με το eurogamer, κατά τη διάρκεια μιας προσπάθειας να σπάσει το δικό του παγκόσμιο ρεκόρ για το GTA San Andreas any%, ο LelReset ενεργοποίησε τυχαία

ένα cheat code που του έριξε ένα ελικόπτερο στο κεφάλι. Παρόλο που οι κωδικοί ενεργοποιούνται συνήθως πληκτρολογώντας το όνομα, οι κωδικοί στο GTA San Andreas μπορούν να ενεργοποιηθούν πατώντας ορισμένους συνδυασμούς των πλήκτρων κίνησης (W-A-S-D), πράγμα που είναι πιθανόν να συνέβη με τον LelReset.

Η ίδια η σύγκρουση με το ελικόπτερο τον επιβράδυνε μόνο μερικά δευτερόλεπτα, κάτι που δεν ήταν τραγικό. Το πραγματικό πρόβλημα είναι πως η speedrunning κοινότητα πιστεύει ότι η χρήση κωδικών, ακόμη και αν είναι τυχαία και μη ωφέλιμη, καθιστά ένα speedrun μη έγκυρο για την υποβολή του στα leaderboard.

Δεν είναι η πρώτη φορά που speedrun του GTA San Andreas έχει καταστραφεί από έναν τυχαίο κωδικό καθώς ένα speedrun του Joshimuz το 2015 ακυρώθηκε όταν ενεργοποίησε τυχαία έναν κωδικό για να αλλάξει τον καιρό.

Αν ο Θοδωρής aka "Ankh" δεν γράφει ή δεν παίζει κάποιο MMO θα τον βρείτε στο Facebook αλλά και το YouTube.

IGN Greece Το νέο σύστημα avatar του XBOX έφτασε H Lucasfilm κλείνει το Apeiron Zeus' Battlegrounds - Official Trailer

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα