Τρία λεπτά χρειάστηκε ο Σικ!

Η έκπληξη των Τσέχων πριν το ματς με την Σλοβακία ήταν ότι ο επιθετικός της Ρόμα, Σικ έμεινε στον πάγκο! Κάποια στιγμή μπήκε στο γήπεδο και του πήρε τρία λεπτά να δώσει τη νίκη στους Τσέχους με 2-1 μέσα στην Σλοβακία!

Στην πρεμιέρα του κόουτς Γιάροσλαβ Σιλχάβι οι Τσέχοι πήραν μια σπουδαία νίκη που δίνει ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον στην μάχη που ακολουθεί στην Ουκρανία καθώς εκεί θα κριθεί η πρώτη θέση του πρώτου ομίλου της δεύτερης κατηγορίας του Nations League!

Οι
Τσέχοι πήραν το προβάδισμα με γκολ του Κρμέντσικ στο 52ο λεπτό! Η ισοφάριση ήρθε από τον Μάρεκ Χάμζικ δέκα λεπτά αργότερα! Ο Σικ μπήκε στο γήπεδο στο 73ο λεπτό του αγώνα και τρία λεπτά αργότερα πέτυχε το γκολ που έκανε την διαφορά!

ΣΛΟΒΑΚΙΑ (Γιάν Κόζακ) : Ντουμπράβκα - Πεκάρικ (Σάμπο), Σκρίνιαρ, Σκρτελ, Χούμποτσαν (Χάντσκο) - Λομπότκα, Χάμζικ - Κούτσκα (Βάις), Ντούντα, Μακ - Νέμετς

ΤΣΕΧΙΑ (Γιάροσλαβ Σιλχάβι) : Βάτσλικ - Καντεράμπεκ (Νόβακ), Τσέλουστκα, Μπράμπετς, Γκέμπρε Σελασιέ - Σούτσεκ, Πάβελκα - Βύντρα (Γιάνκτο), Ντότσκαλ, Ζμρχαλ - Κρμέντσικ (Σικ)
Keywords
Τυχαία Θέματα