Update: Ίσως να δούμε λειτουργία Cross-Play στο Diablo 3

Τώρα που έρχεται και στο Switch.

Update:Μέσα από το VG247 πληροφορηθήκαμε ότι η Blizzard, αν και θέλει να ασχοληθεί με το cross-platform play, ωστόσο δεν θα ασχοληθεί άμεσα με αυτό, τουλάχιστον όχι ακόμα, καθώς το πρόγραμμά της είναι πλήρες με άλλα πράγματα.

Φαίνεται πως το Diablo III θα μπει με τη σειρά

του στη λίστα με τα παιχνίδια που θα υποστηρίζουν cross-platform multiplayer.

Σε μια συνέντευξη στο Business Insider Australia, ένας εκπρόσωπος της Blizzard Entertainment είπε πως το στούντιο "δουλεύει ενεργά με Sony και Microsoft για να ενεργοποιηθεί το cross-console play με το 'Diablo 3' στο Switch."

Αν και το PC δεν αναφέρθηκε συγκεκριμένα και φυσικά δεν έχουμε ημερομηνία που θα δούμε τη λειτουργία, ωστόσο είμαστε σίγουροι πως πλέον είναι ένα ζήτημα του "πότε" και όχι του "αν" θα το δούμε.

Μην ξεχνάτε ότι πρόσφατα η επιτυχία του Fortnite έκανε την Sony να λυγίσει στο θέμα του cross-play στο παιχνίδι και μετά την ανακοίνωση, πολλοί developers εξέφρασαν την υποστήριξή τους στη λειτουργία αυτή.

Το Diablo III: Eternal Collection έρχεται στο Nintendo Switch στις 2 Νοεμβρίου, αλλά οι παίκτες ίσως να δουν και ένα πιθανό Diablo 4 και την ανάλυση άλλων project, όπως το Diablo animated series του Netflix.

H Μαριάντζελα (Angelgraph) είναι News Overlord στο Gaming Dep του IGN Greece. Όταν δεν γράφει ή δεν ασχολείται με τα social media του IGN, μπορείτε να τη βρείτε στο Facebook και το Twitter. Keep Gaming Buddies!

IGN Greece Το νέο σύστημα avatar του XBOX έφτασε H Lucasfilm κλείνει το Apeiron Zeus' Battlegrounds - Official Trailer

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα