Έφτασε η πρώτη μυστηριώδης εικόνα για τη σειρά "Watchmen"

Τα γυρίσματα ξεκίνησαν.

Εν όψει των γυρισμάτων της σειράς "Watchmen", μας δίνεται η δυνατότητα να δούμε την πρώτη εικόνα ενός εκ των χαρακτήρων.

Η φωτογραφία δημοσιεύτηκε στον επίσημο λογαριασμό Instagram της σειράς. Βλέπουμε έναν αστυνομικό με ένα κίτρινο μαντίλι να καλύπτει το πρόσωπό του και τον τίτλο "Ποιος θα δει το 'Watchmen'";

Δείτε την εικόνα παρακάτω:

Showrunner και σεναριογράφος είναι ο Damon Lindelof (The Leftovers, Lost), ο οποίος μας υπόσχεται μια επικίνδυνη σειρά, η οποία δεν θα είναι ακριβής

μεταφορά του graphic novel και θα φέρει νέους χαρακτήρες. H Nicole Kassell θα σκηνοθετήσει το πιλοτικό επεισόδιο και θα είναι εκτελεστικός παραγωγός. Τη μουσική θα συνθέσουν οι βραβευμένοι με Όσκαρ Trent Reznor και Atticus Ross.

Πρωταγωνιστούν οι Jeremy Irons, Regina King, Don Johnson, Louis Gossett Jr., Adelaide Clemens και Andrew Howard, αλλά και οι νεαροί ηθοποιοί Dylan Schombing, Adelynn Spoon και Lily Rose Smith.

Το κανάλι παρήγγειλε και επίσημα ολόκληρη τη σειρά και ανακοίνωσε πως η πρεμιέρα της θα γίνει κάποια στιγμή μέσα στο 2019.

Ρίξτε μια ματιά στις φωτογραφίες από τα σκηνικά, τα οποία μας δείχνουν εξωγήινα καλαμάρια και διαφορετικές σημαίες.

Μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece για να μαθαίνετε πρώτοι ό,τι νεώτερο στο τηλεοπτικό και κινηματογραφικό τοπίο.

Πηγή άρθρου: JoBlo

IGN Greece Trent Reznor και Atticus Ross στη μουσική των τηλεοπτικών Watchmen Επίσημη η έναρξη για τους "Watchmen" του Lindelof Τρεις νέες "μικρές" προσθήκες στο cast του "Watchcmen"

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα