Οι Tom και Jerry επιστρέφουν σε live action ταινία από τον σκηνοθέτη του Fantastic Four

Θα ακολουθεί τη δομή των κινουμένων σχεδίων.

Το κλασικό δίδυμο των παιδικών μας χρόνων, "Tom and Jerry", θα λάβει μια live-action/animated μεταφορά σε ταινία, με πιθανό σκηνοθέτη τον Tim Story.

Όπως γράφει το Variety, η ταινία αναμένεται να ξεκινήσει γυρίσματα το 2019. Ο Story ίσως σας είναι γνωστός από τα "Fantastic Four" (2005) και το "Fantastic Four: Rise of the Silver Surfer".

Η ταινία θα γυριστεί σε σκηνικά πραγματικού κόσμου, με τους Tom και Jerry να προστίθενται σε αυτά αργότερα σε μορφή κινουμένων

σχεδίων, παρόμοια με την ταινία "Who Framed Roger Rabbit".

Οι αναφορές έχουν τους δύο χαρακτήρες να μην έχουν φωνές και η ταινία να βασίζεται στην κωμωδία σκηνών και κινήσεων, όπως γινόταν και στα κινούμενα σχέδια τους.

Άλλες ταινίες που μας ετοιμάζει η Warner Bros μέσω του Warner Animation Group είναι το sequel του "Space Jam' με τον LeBron James, το κινουμένων σχεδίων "Cat in the Hat" και μια ταινία Scooby-Doo με τον Chris Columbus ως δημιουργικό παραγωγό, το οποίο αναμένεται στο πρώτο τρίμηνο του 2020.

Η Γεράκου Γιώτα είναι director του IGN Greece και μπορείτε να την βρείτε στο Facebook ή στο Instagram να σπαμμάρει βιβλία.

IGN Greece Μπορεί να δούμε την Margot Robbie ως Barbie στη νέα της ταινία SDCC 2018: Μάγοι, τέρατα και υπερήρωες κατέκλυσαν το πάνελ της Warner Bros. Ο Ryan Gosling και ο Donald Glover στη λίστα για τον ρόλο του Willy Wonka

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα