Βακάλης: «Αυτό το αστείο πρέπει να τελειώσει»

Καυστικός εμφανίστηκε ο Νίκος Βακάλης σχετικά με την εικόνα της εθνικής Ελλάδος στο ματς με τη Φινλανδία, όπου το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα γνώρισε την ήττα 2-0 για το Nations League. Ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΟ τόνισε πως οι απόψεις που είχε για την εθνική επιβεβαιώθηκαν και ζήτησε ενότητα, προκειμένου να αλλάξει άμεσα το κλίμα στην εθνική. Παράλληλα, φάνηκε να τάσσεται υπέρ της αλλαγή στην τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Χαρακτηριστικά, ο Βακάλης
έγραψε: «Δεν θα έλεγα ότι νιώθω ικανοποίηση επειδή δικαιώθηκαν οι απόψεις μου για την Εθνική μας. Μακάρι να είχα πέσει έξω. Αλλά αυτό το αστείο ΠΡΕΠΕΙ να τελειώσει. ΕΔΩ κ ΤΩΡΑ! Πρέπει η Εκτελεστική να πάρει σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον της Εθνικής μας . Κ αυτές οι αποφάσεις να είναι ανεπηρέαστες κ με γνώμονα το καλό του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος κ την συμμετοχή μας στα προκριματικά του EURO. Πρέπει να καταλάβουμε ότι η Εθνική είναι ΟΛΩΝ των Ελλήνων κ όχι της ΑΕΚ η του ΟΣΦΠ η του ΠΑΟΚ κλπ.Κ αν θέλουμε να είμαστε ειλικρινείς η συζήτηση που θ ανοίξει δεν θα πρέπει ν αφορά μόνο το πρόσωπο του προπονητή. Χρειάζονται κ άλλες αλλαγές κ όλοι όσοι είμαστε κοντά το γνωρίζουμε.

Αν μπούμε στην λογική της επίδειξης δύναμης, μη λαμβάνοντας υπ όψιν ότι το θέμα είναι η ΕΘΝΙΚΗ μας ΟΜΑΔΑ, πολύ φοβάμαι ότι η ήδη αποδεδειγμένα αποτυχημένη επιλογή του επιτελείου της Εθνικής θα εξελιχθεί σε έγκλημα...».

Το σχετικό ποστάρισμα:
Keywords
Τυχαία Θέματα