Θα αποδεχτεί έναν εφεδρικό ρόλο;

Ο Σουηδός επιθετικός, Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς συνδέθηκε τις προηγούμενες ημέρες με επιστροφή του στους «rossoneri» τον Ιανουάριο, είτε ως δανεικός είτε με ελεύθερη μεταγραφή.
Ο 37χρονος έχει 21 γκολ σε 25 εμφανίσεις στο MLS, αλλά οι Galaxy μάχονται να να μπουν στα play-offs, κυρίως εξαιτίας της κακής τους αμυντικής λειτουργίας, αφού έχουν δεχτεί 60 γκολ σε 32 παιχνίδια.

Ο
Ίμπρα κερδίζει ένα βασικό ποσό ύψους 1,3 εκατομμυρίων ευρώ ανά σεζόν και τα ιταλικά μέσα αναφέρουν ότι ο μισθός αυτός δεν αποτελεί πρόβλημα για πιθανή επιστροφή του Σουηδού στη Serie A.

Ωστόσο, ο γενικός διευθυντής της Μίλαν, ο Λεονάρντο, κατέστησε σαφές, ότι αυτή τη σιγμή ο Ιγκουαίν και ο Κουτρόνε είναι οι βασικοί επιθετικοί και ότι αν έρθει ο Ιμπραίμοβιτς στην Μίλαν θα πρέπει να αποδεχτεί έναν εφεδρικό ρόλο.

Δεν είναι σαφές εάν ο βετεράνος επιθετικός θα το δεχόταν, καθώς μπορεί να είναι ο αστέρας στους LA Galaxy ή σε κάποιο άλλο πρωτάθλημα.

Τόσο ο Λεονάρντο όσο και ο Μίνο Ραϊόλα, μάνατζερ του Ίμπρα, συμφώνησαν για διορία ενός μήνα, ώστε να παρθεί η τελική απόφαση.
Keywords
Τυχαία Θέματα