Γιατί η Rockstar δεν προσλαμβάνει πλέον διάσημους ηθοποιούς για το Voice Acting

Βρε μήπως φταίει ο Burt Reynolds;

Ο συνιδρυτής της Rockstar Dan Houser λέει ότι η εταιρία έχει απομακρυνθεί από τη χρήση γνωστών ηθοποιών σε πρόσφατα παιχνίδια, αναφέροντας τον εγωισμό κάποιων από αυτών και το immersion των παικτών.

Μιλώντας στο Vulture, ο Houser εξήγησε: "Δεν φέρνουμε πλέον τους ηθοποιούς λόγω του εγωισμού τους, και κυρίως επειδή πιστεύουμε ότι έχουμε καλύτερη αίσθηση immersion χρησιμοποιώντας ταλαντούχους ηθοποιούς των οποίων τις φωνές δεν αναγνωρίζετε". Ο Houser αναφέρει συγκεκριμένα την εμπειρία του στο να κατευθύνει τον Burt Reynolds

στο GTA: Vice City, ο οποίος προφανώς φώναξε "πάρτε τον limey από εδώ" μετά από μια λογομαχία τους. Ο Houser χρειάστηκε επίσης να ζητήσει από έναν άλλο σκηνοθέτη να αναλάβει, μετά από διαφωνίες με τον Chuck D των Public Enemy, ενώ έφτιαχναν το GTA: San Andreas. Στα πρόσφατα παιχνίδια της η Rockstar τείνει να βάζει πιο γνωστές φωνές σε μικρότερους ρόλους - τον Danny Tamberelli (The Adventures of Pete and Pete) ως Jimmy de Santa στο GTA 5, για παράδειγμα. Η συνέντευξη τονίζει ότι ίσως ο πιο διάσημος ηθοποιός στο Red Dead 2 είναι ο Graham Greene, ο οποίος ήταν υποψήφιος για Όσκαρ για το ρόλο του στο Dancing with Wolves. Ο Houser αποκαλεί τη δουλειά του Greene στο φαινομενικά μικρό ρόλο ως "λαμπρή", λέγοντας ότι ο χαρακτήρας του ως Native American οπλαρχηγός "χάνει τα δικαιώματά του ως ανεξάρτητος βασιλιάς και είναι μια μαλακή ψυχή σε αυτόν τον βίαιο κόσμο".

Η συνέντευξη του Vulture καλύπτει πολύ περισσότερα πέρα από τους ηθοποιούς - όπως το γεγονός ότι η η εκστρατεία του Red Dead Redemption 2 θα φτάσει προφανώς τις 60 ώρες, και ο πρωταγωνιστής Arthur Morgan θα έχει κάποιο ερωτικό ενδιαφέρον. Δεν είναι πολύς χρόνος μέχρι την κυκλοφορία του παιχνιδιού στις PS4 και το Xbox One κονσόλες στις 26 Οκτωβρίου, και όλο και περισσότερες βλέπουν το φως. Πρόσφατα διέρρευσε η λίστα των Achievement / Trophies του παιχνιδιού.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Red Dead Redemption 2 μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece.

Αν ο Θοδωρής aka "Ankh" δεν γράφει ή δεν παίζει κάποιο MMO θα τον βρείτε στο Facebook αλλά και το YouTube.IGN GreeceΑποκαλύφθηκε η διάρκεια του campaign του Red Dead Redemption 2Λεπτομέρειες σχετικά με το customization και τα όπλα του Red Dead Redemption 2Διέρρευσαν τα trophies του Red Dead Redemption 2

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα