Λακωνικός ο Chris Evans σχετικά με το τέλος του "Avengers 4"

Τα φαινόμενα απατούν.

Το δημοσίευμα του Chris Evans για το 'αντίο' που είπε στον χαρακτήρα του, έκανε πολλούς fans να υποθέσουν το τέλος του "Avengers 4". Ωστόσο, ο ηθοποιός έσπευσε να καθησυχάσει τους πάντες ότι αυτό δεν είναι το τέλος του Captain America.

"Να ξεκαθαρίσω, ξέρω ότι δημοσίευσα κάτι που έμοιαζε με spoiler, αλλά άσχετα με το πως τελειώνει το 'Avengers 4', θα είχα δημοσιεύσει το

ίδιο ακριβώς”, είπε ο Evans στο ACE Comic Con που πραγματοποιήθηκε στο Σικάγο, σύμφωνα με το The Hollywood Reporter.

Το εν λόγω tweet δημοσιεύτηκε στις 4 Οκτωβρίου και ο ηθοποιός αποχαιρετούσε τον Captain America. "Και επίσημα τελείωσα τα γυρίσματα του 'Avengers 4'. Ήταν μια συγκινητική μέρα. Ήταν τιμή μου να παίζω αυτόν τον ρόλο για 8 χρόνια. Σε όλους μπροστά και πίσω από τις κάμερες και το κοινό, σας ευχαριστώ για τις αναμνήσεις! Σας είμαι αιώνια ευγνώμων"

O Evans είχε αποκαλύψει ότι δεν θα ανανέωνε το συμβόλαιό του με τα Marvel Studios και ότι θα σταματούσε να παίζει τον Captain America μετά την 4η ταινία Avengers από τον Μάρτιο. "Καλό είναι να αποχωρήσεις πριν το παρακάνουν", είχε πει.

Σε σχετικό του σχόλιο στο ACE Comic Con ο Evans προσπάθησε πολύ για να μην αποκαλύψει κάποιο νέο spoiler ή το τέλος της ταινίας, και αποφάσισε να παραμείνει λακωνικός σχετικά με τον πιθανό σκοτωμό του Captain America.

"Η τελευταία ημέρα γυρισμάτων ήταν πολύ συγκινητική", είπε. "Ήταν το αποκορύφωμα των 10 χρόνων γυρισμάτων και 22 ταινιών. Αισθάνθηκα πολλά περισσότερα από ό,τι πίστευα και σκέφτηκα ότι πρέπει να μοιραστώ την ευγνωμοσύνη μου. Ξέρω ότι τάραξα τα νερά, αλλά δεν επιβεβαιώνω ούτε αρνούμαι κάτι”.

O Evans έχει παίξει τον Αμερικάνο σούπερ-στρατιώτη, Steve Rogers, σε επτά ταινίες της Marvel, όπως οι "Captain America: The First Avenger", "The Avengers", "Captain America: The Winter Soldier"," Avengers: Age of Ultron", "Captain America: Civil War", "Avengers: Infinity War", το επερχόμενο "Avengers 4", και αρκετά cameos σε άλλες ταινίες του MCU.

Θα αποχαιρετήσουμε τον Evans και τον Captain America με το νέο του look όταν το "Avengers 4" κάνει πρεμιέρα στις 3 Μαΐου 2019.

Επόμενη ταινία του MCU είναι το "Captain Marvel", και μετά το teaser trailer του θα μάθουμε και τον επίσημο τίτλο του "Avengers 4".

Μέχρι τότε, μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece για να μάθετε πρώτοι ό,τι νεώτερο στο κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο.

IGN Greece Πιθανή διαρροή από το δεύτερο μέρος του "Infinity War" Το κελάηδημα του Hawkeye ακούμε στο νέο τραγούδι του Sam Feldt Φήμη: Το MCU θα γίνει σκοτεινότερο με την ταινία "Dark Avengers"

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα