Μπαρτζώκας: «Είχαμε πίεση και αυτό είναι δική μου ευθύνη»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού ανέφερε:
«Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό, έπαιξε αποφασιστικά και πήρε αυτοπεποίθηση από την πολύ φτωχή δική μας εμφάνιση. Τα δικά μας ποσοστά ήταν άθλια, είχαμε 4/16 βολές, 25% τρίποντο και προφανώς έχουμε μεγάλη ευθύνη για το πώς διαχειριστήκαμε το παιχνίδι και πως το χάσαμε. Όμως είναι ένα από τα παιχνίδια που πρέπει να μάθουμε, να μην προσπαθούμε να τελειώσουμε το παιχνίδι

από το πρώτο ημίχρονο. Χάσαμε πάρα πολλά δίποντα, λέι-απ, ένας εναντίον κανενός, πάρα πολλές βολές τόσο στο πρώτο, όσο και στο δεύτερο ημίχρονο. Καθοριστικές στιγμές ήταν και οι φορές που ο Παναθηναϊκός σκόραρε στο φινάλε των επιθέσεων, όμως αυτές είναι οι φάσεις που κερδίζονται από την ομάδα που έχει λιγότερη πίεση. Αυτό είναι δική μου ευθύνη, δεν έπρεπε να αισθανόμαστε τόση πίεση.

Αποδίδω τα σκαμπανεβάσματα μας στην ελλιπή προετοιμασία που κάναμε, είναι κάτι που έλεγα και όταν κερδίζαμε. Τόσο στο Μιλάνο, όπου επίσης μείναμε χαμηλά (σ.σ 53 πόντοι) χάσαμε πολλά λέι-απ, καλάθια που πρέπει να βάλουμε. Πιστεύω ότι όλα αυτά έχουν να κάνουν με την προετοιμασία που έγινε, όπως έχω ξαναπεί. Εξακολουθούμε να είμαστε σε φάση επιβίωσης, θέλουμε να βρεθούμε όλοι στην ίδια καλή κατάσταση. Χρόνος δεν υπάρχει, έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο παιχνίδι στην Κωνσταντινούπολη με τη Φενέρ, όπως και ο Παναθηναϊκός κόντρα στην Μπαρτσελόνα. Πιστεύω ότι όταν βρεθούμε όλοι μαζί θα είμαστε μια ομάδα με ψηλό ταβάνι, όμως αυτό είναι κάτι που πρέπει να αποδείξουμε».

Keywords
Τυχαία Θέματα